/getattachment/cda187e4-4e3e-4800-83a4-3a991d5040e5/new_promo-oktober-banner-1920x1080_NL.jpg?lang=nl-BE&ext=.jpg

Onweerstaanbare condities in oktober in al onze showrooms

De grootste merken tegen de beste prijs voor designliefhebber

Weet je niet zeker welke badkamer bij jouw stijl, budget en woonsituatie past? Laat je inspireren, ontdek de nieuwste trends, verzamel je favoriete producten, plan de badkamer van je dromen met de bathroomplanner en maak een afspraak in 1 van onze 16 showrooms! Daar vind je ongetwijfeld de look die op jouw lijf geschreven is dankzij onze expertise en persoonlijk advies, ruime keuze uit de beste merken en inspiratieboxen voor elke stijl en elk budget!

En het beste nieuws van allemaal... shop je droombadkamer nu met 10% korting tot en met 31 oktober*!

*Deze actie is geldig tot 31 oktober 2022, geldig op al onze producten, niet van toepassing op onze HVAC gamma's. De korting wordt toegekend bij bestellingen in de FACQ-showrooms met een leverdatum voor 28 februari 2023. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet van toepassing voor projecten.

Het is tijd om van de gelegenheid gebruik te maken om uw bad te veranderen

Een bad kopen doe je niet elk jaar. Baden zijn nu eenmaal gemaakt om duurzaam en tijdloos te zijn. Wanneer je oude bad toch aan vervanging toe is, of je in een nieuwbouwwoning investeert, wil je dus opnieuw een oerdegelijk én stijlvol bad kopen. 


Bij Facq krijg je tot 31 oktober 10 % korting op je bad, je kranen en alle andere accessoires.

Zie al onze badproducten

Een nieuwe douche ?

Tot 31 oktober geniet je bij Facq van een éénmalige korting van 10 % op alle douches. Of je nu kiest voor een compact model voor in een kleine badkamer, een luxueuze instapdouche voor in je persoonlijke wellnessruimte of gewoon een nieuwe douchekraan: tot 31 maart gaat er 10 % van de prijs. 

Zie al onze doucheproducten

Het beste van het beste van de grootste merken ... met het advies van onze experts !

Wij selecteren voor jou het beste wat er op de markt te vinden is om de duurzaamheid van je huis te verzekeren. Betrouwbare kwaliteitsproducten die steeds innovatiever worden. Producten die voldoen aan de strengste criteria op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. Innovatieve oplossingen voor een beter, mooier en voordeliger huis.

Dat betekent niet alleen heel wat logo’s, maar ook en vooral een stevige garantie op een onevenaarbare kwaliteit en duurzaamheid

Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Bathroom Planner

Ontwerp je toekomstige badkamer

Ontwerp je badkamer online en in 3D met onze Bathroom Planner.

Ik wil mijn badkamer ontwerpen