/getmedia/1591531b-a8f3-4012-a0d8-7cd7a9434686/Banner-Tulum_1.jpg?width=1920&height=595&ext=.jpg

Ontvang 21% korting op de kraanwerkserie Tulum

Tot 31 december 2023 ontvang je 21% korting op Tulum, een kraanwerkserie van Philippe Starck voor Duravit.

Puristisch design, eindeloos combineerbaar

De kraanwerkserie Tulum van Philippe Starck combineert iconisch design en eenvoudige elegantie. Afgeleid van "Tulu'um" - Mayathan voor “muur, fort” - staat de serie voor duurzaam interieurontwerp. Het opvallend, maar toch rustig en elegant uiterlijk biedt eindeloze combinatiemogelijkheden.

De kranen voor wastafel, bidet, bad en douche zijn verkrijgbaar in chroom of mat zwart. De wastafelkranen zijn beschikbaar in 3 verschillende formaten: S, M en XL. Je plaatst ze dus zowel op een wastafel als achter een opzetwaskom. Als alternatief zijn de Tulum mengkranen ook verkrijgbaar als eengreeps inbouwversie voor wandmontage.


Tulum mat zwart
Tulum

Duurzaam en comfortabel

De kraanwerkserie Tulum is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een ecologisch verantwoorde keuze. Ze is uitgerust met enkele water- en energiebesparende technologieën, waaronder AirPlus en HeatLock. De wastafelmengkranen S en M zijn daarnaast ook uitgerust met FreshStart.

De AirPlus-technologie zorgt ervoor dat er lucht word toegevoegd aan de waterstraal. Hierdoor stroomt er minder water door je kraan, maar als gebruiker merk je hier helemaal niets van. HeatLock is een temperatuurlimiet die voor meer veiligheid zorgt voor de jongere badkamergebruikers. De energiebesparende FreshStart-functie tenslotte, zorgt ervoor dat er in eerste instantie alleen koud water stroomt als de hendel in het midden staat. Pas wanneer de gebruiker de hendel bewust naar links beweegt, wordt heet water toegevoegd.