/getattachment/a5668527-2d73-4369-a7ab-9522dc5bc409/IdealStandard-Ipalyss-header-(1).jpg?lang=nl-BE&ext=.jpg

Geniet nu van een uitzonderlijke korting op Ipalyss-wastafels

Ontvang 25% korting op de volledige Ideal Standard Ipalyss collectie* t.e.m. 31 december 2023.

De Ipalyss-collectie

De schoonheid van de Ipalyss-collectie, toe te schrijven aan de kleur en finesse van het keramiek, is niet haar enige troef. Het combineert een ultradun, high-end design met extreme weerstand. De ongelooflijke elegantie van de vrijstaande Ipalyss-wastafels werd mogelijk gemaakt door de uitvinding van een uiterst duurzaam, keramisch materiaal: Diamatec.

Ideal Standard Ipalyss - promo
Ideal Standard Ipalyss
Diamatec

Onmogelijk fijn, onvoorstelbaar sterk

Diamatec® is ontwikkeld in het streven naar de dunste en meest precieze keramische ontwerpen. Diamatec® maakt gebruik van een unieke combinatie van aluminiumoxide en chamotte. Het resulterende nieuwe materiaal stelt ontwerpers in staat om het onmogelijke te doen: zeer complexe en uitdagende producten ontwerpen met onvoorstelbare kracht en duurzaamheid.

12 kleuren en 3 vormen

De collectie is beschikbaar in maar liefst 12 kleuren en 3 vormen: rechthoekig, ovaal en rond. Alle kleuren zijn beschikbaar in matte versie, zwart en wit eveneens in glossy uitvoering, en werden speciaal ontworpen als aanvulling op populaire moderne materialen, zoals marmer en steen. De wastafels zijn verkrijgbaar met of zonder overloop, de rechthoekige ook met of zonder kraanvlak. 

*vanaf 1 augustus t.e.m. 31 december 2023 algemene bruto prijsdaling van -25% op alle Ipalyss-referenties van Ideal Standard - Atelier Collections.

Ideal Standard Ipalyss
Ideal Standard Ipalyss
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Bathroom Planner

Ontwerp je toekomstige badkamer

Ontwerp je badkamer online en in 3D met onze Bathroom Planner.

Ik wil mijn badkamer ontwerpen