/getmedia/7c1061d3-9499-45e0-942f-63a73476ff05/Banner-Grohe.jpg?width=1640&height=580&ext=.jpg

Ga voor ultiem douchegenot met GROHE

De keuze van je douche is een belangrijk aspect bij de inrichting van je badkamer. Een douche moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en veilig. Bij GROHE vind je ongetwijfeld de douche die voldoet aan al jouw wensen en behoeften.

Welk type douche verkies jij?

 • Opbouw (regen)douche

Geef je jouw badkamer graag snel een andere look? Opteer dan voor een opbouw (regen)douche. Geniet voortaan elke dag van een zalige zomerse regendouche om volledig te ontspannen en gebruik de comfortable handdouche om je haar af te spoelen.

 • Inbouw (regen)douche

Ga je voor een totaalrenovatie? Dan is dit het uitgelezen moment om een inbouw (regen)douche te installeren! Een inbouwdouche zorgt voor een strakke en eigentijdse uitstraling, want alle technologie wordt naadloos achter de muur verwerkt. Luxe hotelgevoel bij je thuis? Check!

GROHE Phantom Black
 • Douchekraan met thermostaat

De thermostatische douchekranen van GROHE combineren comfort, kwaliteit en veiligheid. Het uitgebreid assortiment komt tegemoet aan de meest diverse ontwerp- en installatievoorkeuren en bevat ook waterbesparende en innovatieve functies zoals Turbostat en CoolTouch.

 • Badkraan met thermostaat

Een badthermostaatkraan van GROHE staat voor functionaliteit en veiligheid en geeft je de mogelijkheid om in geen tijd je gewenste watertemperatuur in te stellen én te behouden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en bieden allemaal een harmonieus samenspel van veiligheid, efficiëntie en esthetiek.

Wat maakt een GROHE-douche zo’n goede keuze?


 • Made in Germany

  GROHE is al een jaren een vaste waarde binnen de wereld van badkamers en keukens en staat gekend voor kwaliteit en vakmanschap van het hoogste niveau. 
 • Technologie

  Al meer dan 85 jaar creëert GROHE duurzame productoplossingen en diensten die toegevoegde waarde bieden voor consumenten.
 • Design

  Voor GROHE is design veel meer dan alleen vorm en functie. Jou als klant de ultieme douche-ervaring bieden, dat is waar ze naar streven. 
 • Duurzaamheid

  GROHE zet voortdurend in op de ontwikkeling van slimme, waterbesparende technologieën. Zo kan jij met een zuiver geweten van je douche genieten. 


Laat je inspireren

Vind je Showroom

Voor al je wensen, laat je inspireren door onze inrichtingsmogelijkheden.

Onze Showrooms
Bathroom Planner

Ontwerp je toekomstige badkamer

Ontwerp je badkamer online en in 3D met onze Bathroom Planner.

Start je ontwerp