/getattachment/7e57f950-4127-4e54-87bf-7b3730047d64/header_image_grohe_promo.jpg?lang=fr-BE&ext=.jpg

De Strafste GROHE Deals bij Facq

10% korting op alle Grohe producten tot en met 31 december 2022

Zie alle Grohe producten

Een duurzame en comfortabele doucheoplossing van GROHE voor elk type badkamer.

Je bent op zoek naar een nieuwe douche? Je denkt aan een eenvoudige make-over of een volledig nieuw ontwerp? Facq stelt je graag de doucheoplossingen van GROHE voor. 

GROHE-douches zijn er in allerlei vormen, stijlen, kleuren en afmetingen. Als je kiest voor GROHE, dan kies je voor een duurzame en comfortabele douche.

Bovendien geniet je tot eind december van 10% korting op alle GROHE producten bij Facq!

Grohe

GROHE Euphoria douchesystemen


Système de douche Euphoria de GroheEen modern design en maximale veiligheid

Om te genieten van een ontspannende douche, volledig afgestemd op jouw behoeften, is een douchesysteem de ideale keuze. Door de combinatie van een betrouwbare thermostaat, die de waterstroom en temperatuur perfect regelt, een praktische handdouche, en een spa-waardige hoofddouche, geniet je optimaal van jouw douchemoment.

De GROHE Euphoria 260-douchesystemen zijn verkrijgbaar met drie verschillende straalsoorten en een ProGrip-handgreep om eenvoudig te wisselen van straalsoort. Of laat je overtuigen door de royale hoofddouche van de GROHE Euphoria 310-douchesystemen, waaronder je met je hele lichaam van het water geniet. Het metalen handvat zorgt bovendien voor een comfortabel gebruik van de thermostaat. Zowel de GROHE Euphoria 260 als de GROHE Euphoria 310 biedt met de royale hoofddouche niet alleen maximum comfort, beiden voegen een designerstijl toe aan elke moderne badkamer.

De vernieuwde varianten van beide douchesystemen hebben een frisse look en bieden tegelijkertijd maximale veiligheid voor het hele gezin. Zo is in de nieuwe GROHE Euphoria 260 en 310-douchesystemen, de GROHE CoolTouch-technologie geïntegreerd. Deze veiligheidsfunctie zorgt ervoor dat de thermostaat nooit te heet wordt om aan te raken en niemand zich eraan brandt. Bovendien kun je met dit ontwerp meerdere opties kiezen om het aan te passen aan jouw persoonlijke stijl. Dankzij de FastFixation-technologie in beide douchesystemen, kan het worden aangepast aan bestaande boorgaten, wat de installatie heel eenvoudig maakt. GROHE Euphoria is een eenvoudige manier om plezier terug te brengen in je badkamer.

Grohtherm thermostaten

Temperatuurschommelingen in de douche zijn verleden tijd

Douchen hoort net zo goed bij een goede start van de dag als vers gezette koffie. Zet het water aan, stel de gevoelstemperatuur in en je kunt gaan. Niets is vervelender dan temperatuurschommelingen en een lang gedoe om de gewenste temperatuur in te stellen. Op dit punt kunnen douchethermostaten snel verlichting bieden: Dankzij GROHE's TurboStat-technologie wordt het water binnen een fractie van een seconde op de door jou gewenste temperatuur gebracht en constant gehouden voor de duur van je douchebeurt. Zeg vaarwel tegen tijd- en waterverspilling met het zoeken naar de juiste temperatuur en geniet van een ontspannen douchemoment. GROHE biedt met zijn verschillende thermostaten een passend product voor elke douche.

GROHTHERM 1000 Performance - Volledige doucheprestaties met extra veiligheidsfuncties 

Ken je dit? Je wilt een warme douche nemen, maar je verbrandt je aan de hete kraan? Met de GROHE CoolTouch technologie behoort dit tot het verleden. Het zorgt ervoor dat er een barrière van koud water wordt gevormd tussen het warme water en het productoppervlak, dat daardoor altijd koel blijft om aan te raken en nooit de douchetemperatuur overschrijdt. Het geribbelde oppervlak van de ergonomische ProGrip-handgreep zorgt bovendien voor een comfortabel gebruik, zelfs met zeephanden of voor kinderen. Bovendien is er ook gedacht aan een bewuste omgang met water: De GROHE EcoButton bespaart tot 50% water tijdens het douchen.

Grohtherm
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Bathroom Planner

Ontwerp je toekomstige badkamer

Ontwerp je badkamer online en in 3D met onze Bathroom Planner.

Ik wil mijn badkamer ontwerpen