/getattachment/eef8b754-ab89-40e8-8259-2a992441d082/Header-Grohe-(1).jpg?lang=nl-BE&ext=.jpg

De strafste Grohe deals bij Facq

Ontvang 15% korting op alle Grohe-producten tot en met 31 december 2023.

Ontdek alle Grohe-producten

Ben je van plan om binnenkort je badkamer te renoveren? Of het nu gaat om enkele kleine ingrepen of een volledig nieuw ontwerp, Facq stelt je graag de innovatieve kranen en douches van GROHE voor. Ze vormen de perfecte balans tussen kwaliteit, technologie en design en zijn speciaal ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Bovendien geniet je tot eind december van 15% korting op het volledige GROHE-assortiment, en dit exclusief bij Facq! 

Grohe
GROHE Phantom Black

Ga voor een mat zwarte badkamer 

Geïnspireerd door diepe rotsachtige texturen, lanceerde GROHE onlangs de mat zwarte kleur GROHE Phantom Black. Het extreem matte oppervlak en de sterke coating maken deze afwerking ideaal voor jouw badkamer. Ze schept een luxueuze sfeer en zorgt voor een trendy design en geweldig gebruiksgemak. 

Het GROHE Phantom Black assortiment bestaat uit mat zwarte badkamerkranen voor je wastafel, bad en bidet. Bijpassende douches en bedieningsplaten zorgen voor een perfect afgestemde stijl. De bijhorende accessoires tenslotte, vormende de blikvanger van je badkamer en maken het plaatje helemaal compleet. 

De belangrijkste voordelen van deze nieuwe kleurafwerking:

  • Lakcoating technologie
  • Beter bestand tegen corrosie, vervaging en krassen dan andere zwarttinten van GROHE
  • Beter bestand tegen vingerafdrukken dan matzwarte poedercoatings
  • Uitzonderlijk mat en zacht oppervlak

 

Bespaar water en energie met eco-kranen

Vandaag de dag wordt duurzaamheid steeds belangrijker, ook in onze badkamer. Prioriteit nummer één voor een duurzame badkamer: waterbesparing. Naast een waterbesparende douchekop bestaan er tegenwoordig ook tal van ecologische lavabomengkranen waarmee je water en energie bespaart. Verschillende merken ontwikkelden hiervoor hun eigen technologieën, zo ook GROHE.

De hendel van de meeste kranen staat standaard in het midden. Bij kranen met de SilkMove Energy Saving-technologie van GROHE stroomt er alleen koud water als de hendel in het midden staat. Beweeg je de hendel naar links, dan pas krijg je warm water. Hierdoor voorkom je dat er nodeloos warm water stroomt en bespaar je dus op energie, CO2-uitstoot en geld. 

Een andere manier waarmee je kan besparen is het verminderen van de hoeveelheid water die uit de kraan stroomt. De GROHE EcoJoy™ eengreeps wastafelmengkranen hebben een waterbesparende mousseur met luchtmenging, die het waterverbruik reduceert zonder in te boeten op de perfecte waterstraal. Met de bijhorende temperatuurbegrenzer bespaar je ook nog eens op energieverbruik.

Eurosmart Cosmopolitan Eco
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Bathroom Planner

Ontwerp je toekomstige badkamer

Ontwerp je badkamer online en in 3D met onze Bathroom Planner.

Ik wil mijn badkamer ontwerpen