/getattachment/4a96ea5c-09ef-4d13-b446-ba644981bdcf/Keuko_header-(1).jpg?lang=nl-BE&ext=.jpg

20% korting op alle kranen en accessoires van KEUCO EDITION 90 en EDITION 90 SQUARE

Profiteer tot 30 september 2023 van 20% korting op alle kranen en accessoires van KEUCO EDITION 90 en EDITION 90 SQUARE.

KEUCO EDITION 90
Rond en rechthoekig gecombineerd

KEUCO EDITION 90

De KEUCO-badkameruitrusting EDITION 90 combineert rond en rechthoekig en zorgt met haar ontwerp uit één stuk voor een exclusieve uitstraling. Het lineaire design in een hoek van exact 90 graden komt terug in heel de badkamer – zowel bij de kranen, accessoires, wastafels en meubels als bij de lichtspiegels. 

Bekijk alle EDITION 90 producten
Een vierkant als vormgevend element

KEUCO EDITION 90 SQUARE

Sterke contouren met een consistent architectonische lijn en een minimalistisch, licht en bijna filigraan design. De EDITION 90 SQUARE mengkranen en accessoires van KEUCO onderscheiden zich door hun duidelijk en karakteristiek profiel. Ondanks hun strakke geometrie brengen de mengkranen en accessoires een zekere luchtigheid in een modern badkamerdesign.

Bekijk alle EDITION 90 SQUARE producten
KEUCO EDITION 90 SQUARE
KEUCO EDITION 90 kranen

Kranen

De ééngreeps mengkraan voor de wastafel, de wandkraan op verschillende hoogtes en de driegats wastafelkraan: ze worden allemaal gekenmerkt door precieze contouren en glanzend verchroomde oppervlakken.

Accessoires

Voor Keuco vormen accessoires geen bijzaak, ze bepalen juist het totaalconcept. Kenmerkend is dan ook de verscheidenheid aan accessoires in hun assortiment. 

Een extra voordeel: verschillende KEUCO EDITION 90 accessoires bevestig je dankzij een speciale lijm voortaan ook zonder boren op tal van gladde en ruwe ondergronden. Dat veroorzaakt geen boorgaten, geen vuil en ook de demontage laat geen resten achter.

KEUCO EDITION 90 SQUARE accessoires
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Newsletter

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en promo's...

Abonneer je op onze maandelijkse newsletter

Schrijf je in