/getattachment/ed01a134-d202-4c4f-ae1e-572d1d346c47/head_promo_octobre_2021_nl.jpg?lang=nl-BE&width=1640&height=580&ext=.jpg

In oktober, scheren onze onweerstaanbare voorwaarden de hoogste toppen

De badkamer die bij jou past, nu in promo!

Weet je niet zeker welke badkamer bij jouw stijl, budget en woonsituatie past? Laat je inspireren, ontdek de nieuwste trends, verzamel je favoriete producten, plan de badkamer van je dromen met de bathroomplanner en maak een afspraak in 1 van onze 15 showrooms! Daar vind je ongetwijfeld de look die op jouw lijf geschreven is dankzij onze expertise en persoonlijk advies, ruime keuze uit de beste merken en inspiratieboxen voor elke stijl en elk budget!

En het beste nieuws van allemaal... shop je droombadkamer nu met 10% korting gedurende heel de maand oktober*!

*Deze actie is geldig van 1 tot 31 oktober 2021, enkel geldig op producten met artikelnummer, niet van toepassing op onze HVAC gamma's behalve op decoratieve radiatoren. De korting wordt toegekend bij bestellingen in de FACQ-showrooms met een leverdatum voor 28 februari 2022. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet van toepassing voor projecten.

Het is tijd om van de gelegenheid gebruik te maken om uw bad te veranderen

Een bad kopen doe je niet elk jaar. Baden zijn nu eenmaal gemaakt om duurzaam en tijdloos te zijn. Wanneer je oude bad toch aan vervanging toe is, of je in een nieuwbouwwoning investeert, wil je dus opnieuw een oerdegelijk én stijlvol bad kopen. 


Bij Facq krijg je tot 31 oktober 10 procent korting op je bad, je kranen en alle andere accessoires.

Zie al onze badproducten

Een nieuwe douche?

Tijdens de maand oktober geniet je bij Facq van een eenmalige korting van 10 procent op alle douches. Of je nu kiest voor een compact model voor in een kleine badkamer, een luxueuze instapdouche voor in je persoonlijke wellnessruimte of gewoon een nieuwe douchekraan: tot 31 oktober gaat er 10 procent van de prijs af.

Zie al onze doucheproducten
Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Bathroom Planner

Ontwerp je toekomstige badkamer

Ontwerp je badkamer online en in 3D met onze Bathroom Planner.

Ik wil mijn badkamer ontwerpen
;