/getattachment/a53a9cd9-c2b8-467e-90fc-948dfcd107d3/image_simple_makeASplash.jpg?lang=nl-BE&width=1640&height=580&ext=.jpg

Grohe en Facq steunen Make a Splash

Make a Splash! is een samenwerking tussen LIXIL en UNICEF. Het doel van deze samenwerking is iedereen, en met name kwetsbare kinderen in landen met lage inkomens, toegang te verschaffen tot betere sanitaire voorzieningen door het gebruik van toegankelijke materialen. Met dit project willen wij miljoenen kinderen en hun gezinnen in Oost-Afrika helpen om de wereldwijde hygiënecrisis te bestrijden.

MAKE A SPLASH!

Grohe en Facq helpen mee!

En om deze kinderen te helpen, organiseren GROHE en Facq een actie voor Make a Splash! Met deze actie wordt 1 € gedoneerd aan Make a Splash! voor elk GROHE douchesysteem en/of kraan verkocht bij Facq van 1 mei tot en met 30 augustus 2021.
 
Samen willen GROHE en Facq mensen bewust maken van het feit dat niet iedereen toegang heeft tot sanitaire en hygiënische voorzieningen en iedereen de kans geven zijn steentje bij te dragen om het probleem te verhelpen. Omdat het goed is om aandacht te besteden aan de benarde situatie van minder bevoorrechte kinderen in lage-inkomenslanden. Met deze actie en jullie hulp helpen GROHE en Facq om kinderen betere sanitaire voorzieningen en hygiëne te bieden.


Meer info in je dichtstbijzijnde showroom

Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Newsletter

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en promo's...

Abonneer je op onze maandelijkse newsletter

Schrijf je in