/getmedia/9743bef9-0c26-4ad9-8563-9b21ab469bc1/ELINE_Simple-BANNER_1.jpg?width=1640&height=580&ext=.jpg

TwistFlush: krachtiger en zuiniger

Het bewust omgaan met de natuurlijke hulpbronnen van de aarde past meer dan ooit bij een duurzaam leven. Met het TwistFlush closet van Villeroy&Boch kunt u hieraan een bijdrage leveren: een gezin bespaart tot wel 19.700 liter drinkwater per jaar.**

** 4-persoons huishouden, vergeleken met een gebruikelijke spoeling van 6 liter. Gemiddeld gebruik: 5 x per dag / per persoon

Een innovatieve en krachtige toiletspoeling

Het revolutionaire nieuwe TwistFlush toilet spoelt met het best mogelijke spoelresultaat en is tegelijkertijd uiterst waterbesparend. Het geheim: de TwistFlush-technologie. Deze technologie maakt gebruik van de fysieke kracht van een gecontroleerde draaikolk van water die bijna het gehele binnen oppervlak van het toilet spoelt en daarbij het vuil meeneemt. Op die manier gebruikt TwistFlush het spoelwater veel efficiënter en wordt bij elke spoeling kostbaar water bespaard.

4,5 liter water is nodig voor een grote spoelbeurt en slechts 3 liter voor een kleine spoelbeurt. Daarnaast is de spoeling zo krachtig dat één spoelbeurt meestal voldoende is. Een huishouden van 4 personen kan tot 19.700 liter water per jaar besparen.

  • Volledige spoelkracht: dankzij de nieuwe TwistFlush technologie spoelt het nieuwe closet met een zeer krachtige en effectieve waterwerveling. Uit tests als die van TÜV Rheinland blijkt dat de resultaten qua prestaties en zuigkracht onovertroffen zijn.


  • Maximale hygiëne: de gladde en trechtervormige vorm van de closetpot zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de aanslag. Dankzij de sterke spoeling is het gebruik van een closetborstel vrijwel overbodig geworden.
Twistflush Villeroy & Boch
Twistflush Villeroy & Boch
  • Minder water: een gering spoelwaterverbruik van 3 c.q. 4,5 l en het feit dat niet nodeloos opnieuw hoeft te worden gespoeld bespaart tot wel 19.700 liter water per jaar voor een 4-persoons huishouden. Dat is goed voor het milieu en de eigen portemonnee.


  • Serene rust: de nieuwe spoeltechnologie is niet alleen grondig, maar ook nog eens zeer geluidsarm.


  • Aantrekkelijke vormgeving: het nieuwe design van het closet heeft een moderne en lichte look. De stijlvolle zitting zorgt voor een harmonieus totaalbeeld.

Bezoek ons Groene Huis

Een innovatieve ervaring wacht je op in onze showrooms

Dankzij onze interactieve showroom ervaring kan je alle oplossingen ontdekken om je huis en badkamer energie- en waterbesparend te maken. Een innovatieve toepassing, om je te helpen bij het maken van de beste keuze!

Vind een showroom