/getmedia/a7d2f3fe-d20b-4005-b19f-f1c2965f896a/Banner-NL_1.jpg?width=1640&height=580&ext=.jpg

Figuresse, een verfijnde vorm van badkamer design

Ook elektrisch.

Radson voegt Figuresse toe aan haar badkamergamma, en zet hierdoor een stapje dichter bij de designgerichte klant. Figuresse is een nieuwe reeks design badkamerradiatoren, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan. Het gamma bestaat uit negen verschillende modellen, die onmiddellijk beschikbaar zijn.

Radson elektrische radiator

De nieuwe Figuresse design badkamerreeks gaat mee in de moderne designtrends en de vraag naar onalledaagse, gewaagde vormen. Ook zijn nagenoeg alle modellen verkrijgbaar in watervoerende én elektrische uitvoering. Of je kan deze combineren tot een gemengd model, zodat je in warmere seizoenen nog steeds badhanddoeken kunt opwarmen of drogen terwijl de centrale verwarming is uitgeschakeld.

De voordelen van elektrische verwarming

Passiefgebouwen worden elk jaar populairder. Dit heeft alles te maken met het hoge thermische rendement van passiefgebouwen, waardoor er weinig warmte verloren gaat in vergelijking met traditionele gebouwen. In sommige ruimtes, zoals de badkamer, kan er behoefte zijn aan een kortstondige en flexibele verwarming. In dat geval is elektrische verwarming de meest energie-efficiënte oplossing. 

Daarnaast zijn elektrische radiatoren vaak een probleemoplosser bij renovatieprojecten of in ruimtes zoals de zolder waar geen centrale verwarming aanwezig is. De trend om te kiezen voor hernieuwbare elektriciteit doet ook de vraag naar elektrische radiatoren toenemen. 

Als we kijken naar het huis van de toekomst, zien we het gebruik van een warmtepomp, meestal in combinatie met vloerverwarming. De installatie en uitvoering werken volledig onafhankelijk van de leidingaansluiting en de radiator kan ook gebruik maken van de elektriciteit die door zonnepanelen wordt opgewekt. 

Radson elektrische radiator
Cashback elektrische radiator Radson

Elektrische radiatoren in een notendop:

  • Zachte stralingswarmte creëert een aangenaam binnenklimaat voor een beter welzijn
  • Eenvoudige en snelle installatie zonder aansluiting op het verwarmingssysteem
  • Te combineren met zonnepanelen of fotovoltaïsch, zelf opgewekte energie kan worden gebruikt
  • Optimaal voor gebruik buiten het stookseizoen

Een volwaardig aanbod, eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke elektrische bedieningen, zijn slecht enkele gemakken die Figuresse biedt. Bovendien houdt Radson de drie trendkleuren wit,  mat gitzwart en mat antraciet grijs ten allen tijden op voorraad. Het gevolg is een vlotte levering en een tevreden klant. Bij meerdere modellen zit ook de handdoekbeugel inbegrepen in de verpakking, dus deze hoeft niet apart besteld te worden. Radsons doel is om het binnenklimaat comfortabeler te maken en tegelijkertijd het energieverbruik te optimaliseren. 

Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak