Welk verwarmingselement kies je best?

Radiatoren, vloerverwarming of Convectoren? Maak de juiste keuze.

Klassieke radiatoren

De paneelradiatoren van de nieuwe generatie geven nog altijd op een doeltreffende manier warmte af. Alle Radson radiatoren werken op lage of ultra lage temperatuur. Dit minimaliseert uw energieverbruik, wat goed is voor het milieu én uw portefeuille.

Je hebt een ruime keuze in afmetingen: van een discrete plintradiator van 20 cm hoog tot een imposant paneel van 90 x 300 cm!

Decoratieve radiatoren

Verberg je radiatoren niet langer! Tegenwoordig kan je kiezen voor een moderne en strakke vormgeving, met rechte of afgeronde zijkant.

Beschikbaar in meerdere kleuren.

Met een handdoekdroger combineer je drogen en verwarmen. Ze bestaan in verschillende formaten voor de badkamer en het toilet.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een zeer hygiënische verwarmingsoplossing. Het garandeert een betere regeling van de luchtvochtigheid, minder onzuiverheden in de lucht en minder mijten. Een goede ventilatie is natuurlijk ook essentieel.

Combineer je vloerverwarming met klassieke radiatoren, dan kan je je verwarmingsfactuur met 10% doen dalen!

Bezoek ons Groene Huis

Een innovatieve ervaring wacht je op in onze showrooms

Dankzij onze interactieve showroom ervaring kan je alle oplossingen ontdekken om je huis en badkamer energie- en waterbesparend te maken. Een innovatieve toepassing, om je te helpen bij het maken van de beste keuze!

 

Vind een showroom