Nibe

Warmtepomp S2125-8 MONOBLOCK

11767,25 € Incl. btw9725,00 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 10308,50 € zijn.
REF. 442609Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom

Warmtepomp

Dit product wordt voor het ogenblik niet getoond in de showrooms

    De NIBE S2125 is een modulerende lucht/water monoblock warmtepomp die een uitstekende basis vormt voor een energiezuinige comfortinstallatie op maat.

    Hij kan worden gecombineerd met diverse complete binnenunits (zoals de NIBE VVM S320) en losse regelunits (zoals de NIBE SMO S40).

    De NIBE S2125 is de stilste lucht/water warmtepomp in de markt en onderscheidt zich tevens door een zeer hoog rendement. Dankzij de maximale cv-aanvoertemperatuur van liefst 75 °C is deze hoog temperatuur warmtepomp – mét behoud van het bestaande afgiftesysteem met radiatoren – ook prima toepasbaar in bestaande woningen.

    Door de toepassing van een natuurlijk koudemiddel onderscheidt hij zich bovendien door een zeer lage GWP-waarde (Global Warming Potential) van slechts 3. Een installatie met een NIBE S2125 levert niet alleen cv-verwarming, koeling en/of warmtapwater, maar biedt via de bijpassende complete binnenunits en regelunits ook de mogelijkheid om hem via een app op je smartphone of tablet te bedienen. De complete binnenunits en regelunits uit de NIBE S-serie kunnen bovendien draadloos communiceren met een brede range draadloze Smart Home componenten.