Axent

Douche-WC Axent One

3509,00 € Incl. btwVanaf 2900,00 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 3074,00 € zijn.
REF. 434027Gevolgd in voorraad
Dit artikel is op voorraad in een PROcenter

Eén design - verschillende functies.

Versie

AXENT.ONE en AXENT.ONEPLUS combineren tijdloze elegantie, de modernste technologie en het beste vakmanschap met een reeks exceptionele functies. Met de afstandsbediening kunnen de sterkte van de douchestraal, de watertemperatuur, de bidetdouche of ladyshower eenvoudig worden bediend en aangepast.

AXENT.ONEPLUS brengt een bezoek aan het toilet naar een nieuw niveau. Het toilet beschikt over veel extra functies, waarmee de badkamer omgetoverd wordt tot een wellnessoase.

Axent One

Design by Matteo Thun & Antonio Rodriguez

Axent One détail

MASSAGEFUNCTIES
De oscillerende en/of pulserende douchestraal met bidetdouche- en ladyshower-functie zorgt voor een grondige en aangename reiniging.

GEURVERDRIJVER
Nadat de sensor die in de toiletzitting geïntegreerd is, detecteert dat je zit, wordt de geurverdrijver automatisch geactiveerd.

VERWARMDE TOILETZITTING
Voor maximaal comfort tijdens elk seizoen heeft de zitting een instelbare verwarming die kan worden aangepast aan je individuele wensen.

FÖHN
Gebruik de afstandsbediening of app om de temperatuur van de föhn in te stellen.