/getattachment/52333052-fd12-4cda-9637-cd5d6b2d47c0/simple_zen.jpg?lang=fr-BE&width=1640&height=580&ext=.jpg

Zen… Nu meer dan ooit

We hebben de afgelopen maanden behoorlijk wat tijd thuis doorgebracht. Die periode heeft ons allemaal doen inzien hoe belangrijk het is dat je huis een plek is waar je volledig kan ontspannen en herbronnen. In een rustgevend interieur. Het lijkt wel alsof ontwerpers een glazen bol hebben. Want de kleuren, vormen en materialen die in 2021 in de mode zullen zijn in de badkamer, zijn erop gericht om je helemaal zen te doen voelen.

HELDER EN HARMONIEUS

Wit, symbool van zuiverheid, verlicht de donkerste hoeken van de kamer - en van je geest, waardoor je gedachten duidelijker worden. Die levendige helderheid kan je wat temperen met zachte en natuurlijke kleuren zoals grijs, beige of bruin, in alle mogelijke tinten. Zo creëer je harmonie.

FLOW EN ENERGIE

Zen is ook beweging. In zenmeditatie gaat veel aandacht naar de ademhaling, de onophoudelijke in- en uitstroom van de lucht die ons lichaam binnenkomt en weer verlaat, zonder te proberen die te wijzigen en al zeker niet te blokkeren. Daarom geniet ook een inrichting met vloeiende, ronde, gebogen vormen de voorkeur. De energie die aanwezig is in een ruimte, kan dan vrij stromen. Zonder tegen obstakels aan te lopen.


Laat je gidsen!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Onze experts staan aan je zijde om je te begeleiden bij je keuzes.

Maak een afspraak
Newsletter

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en promo's...

Abonneer je op onze maandelijkse newsletter

Schrijf je in