/getattachment/04338e7c-0348-46a9-a9a7-be952d56baed/header_japandi.jpg?lang=fr-BE&width=1640&height=580&ext=.jpg

De Japandi stijl - Tokio

De Japandi stijl wordt zowel door de Scandinavische als de Japanse stijl beïnvloed en bevindt zich op het kruispunt van minimalisme en esthetiek. Het decor blijft zuiver en comfortabel, maar is tegelijkertijd erg elegant en nodigt uit tot rust en bezinning.

Ontdek al onze collecties in de Japandi stijl

lichte materialen

Veel transparant glas en lichte meubels in combinatie met zuivere lijnen zorgen ervoor dat je helemaal kan herbronnen.


Colombine, sanijura
style japandi

neutrale tinten

Grijs, lichtblauw, lila, beige, greige... een rustgevend kleurenpalet om volop te genieten en te relaxen zonder stoorzenders. Zowel lichaam als geest zijn volledig ontspannen!

natuurlijk licht

De Japandi stijl geeft altijd de voorkeur aan natuurlijk licht. Heeft je badkamer geen vensters, ga dan voor verlichting waarvan de kleurtemperatuur natuurlijk licht zoveel mogelijk benadert.

planten

Planten regelen de vochtigheid, verwijderen toxines en zuiveren de lucht in de badkamer. Zo creëren ze een gezonde atmosfeer die je helemaal zen maakt.

Fiumo burgbad

licht hout

Dunne latjes van natuurlijk hout brengen ritme aan in de ruimte en creëren een rustgevend kader. Zalig relaxen wordt zo gegarandeerd!

zachte vormen

Elk voorwerp lijkt wel in één enkele beweging te zijn gemaakt. Alle voorwerpen worden zorgvuldig gekozen en neergezet, precies daar waar ze thuishoren - alsof het zo voorbestemd was.

;