NieuwAlape

De wastafel op voet Xcut en Xcross

Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom

Fascinerend helder en licht, bijzonder aantrekkelijk in kleine badkamers.

Deze collectie wordt voor het ogenblik niet getoond in de showrooms.

  Authentiek materiaal en beknopte vorm

  De wastafels Xcut en Xcross overtuigen door hun strakke vorm, precieze details en authentieke materialen. De esthetische kern van deze nieuwe ontwikkeling bestaat uit met glas bekleed staal, in overeenstemming met het design-DNA van Alape. Xcut en Xcross gaan in op de huidige trends in de architectuur en het verlangen naar individualiteit. 

  Ze bestaan uit een gepoedercoat stalen frame en een geglazuurde stalen schaal. De X-vormige voet, die kenmerkend is voor beide series, loopt karakteristiek over in het ronde lichaam van het bekken. 

  Wastafel op voet

  Xcross

  De Xcross wastafel op voet benadrukt de X-vormige basis. De structuur bestaat uit platte stalen frames met smalle randen die naar buiten wijzen.


  Met een voegbreedte van slechts één millimeter gaat de op kleur afgestemde wastafel bijna naadloos op in de filigrane vorm. De verzonken afvoer is ook een elegant detail.


  Licht, precies en helemaal in het wit: de nieuwe Xcut wastafel op voet van Alape staat voor puur industrieel design. 

  Wastafel op voet

  Xcut

  Bij Xcut wordt het beslag precies uit de stalen cilinder gesneden - puur industrieel design. Bovendien is onder de wastafel een schap geïntegreerd, dat praktische opbergruimte biedt op een minimale ruimte. De hele serie is verkrijgbaar in het wit.