Meerdere kleurenKaldewei

Opzetwaskom Miena

698,17 € Incl. btw577,00 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 611,62 € zijn.
REF. 657252Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom

Opzetwaskom in geëmailleerd staal

Diameter

Kleur

Ronde waskom.

Beschikbaar in meerdere kleuren.

Miena wastafelschaal: kleurrijke elegantie geïnspireerd door het Hoge Noorden

Scandinavisch geïnspireerde interieurs zijn de laatste jaren erg populair. Typische kenmerken van deze woonstijl zijn de warme kleuren, natuurlijke materialen en strakke lijnen. Ze geven een ruimte een moderne uitstraling zonder kil aan te voelen. Ook in de trends op het vlak van badkamerinrichting zien we geregeld invloeden uit het hoge Noorden terug. Dit vertaalt zich voornamelijk naar een sobere vormgeving in combinatie met pasteltinten.

Eén van de pioniers die Scandinavisch design naar de rest van Europa exporteerde was de Duitse productontwerpster Anke Salomon. Na haar opleiding in eigen land zette ze haar studie voort aan het Zweedse Umeå Institute of Design. Tijdens haar verblijf werd ze geïnspireerd door de ongerepte natuur en de pure eenvoud van Scandinavisch design. Deze elementen integreerde ze vervolgens in haar ontwerpen.   

Sobere vormgeving in een kleurrijke uitvoering

De Miena wastafelschaal is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Daardoor zijn er talrijke combinatiemogelijkheden met de ligbaden en douchevlakken uit het KALDEWEI-gamma. Voor een klassieke badkamerinrichting kan je één bepaalde tint kiezen die je in de volledige ruimte doortrekt. Zo zijn alle onderdelen harmonieus op elkaar afgestemd. 

Ben je eerder een liefhebber van een originele, gedurfde look? Opteer dan voor een niet-alledaagse kleur, zoals het lieflijke sweet love of het mysterieuze deep dream. Een opvallende kleur zorgt voor een mooi contrast met de ongecompliceerde, naturalistische vorm van de Miena. Op die manier wordt je wastafelschaal een echte blikvanger.