Keuco

Meubelreeks Plan

Vanaf 1589,00 € Excl. btwOp bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom of Sanicenter
Stijl : Japandi

Voor designliefhebbers.

PLAN, een uitgebreid assortiment van meubels en wastafels van designstudio Tesseraux + Partner uit Potsdam, presenteert zich in een modern design met rechte lijnen, eenvoudige elegantie en een toon-op-toon uitstraling. De fronten en het meubellichaam zijn altijd uitgevoerd in éénzelfde kleur, wat rust en harmonie uitstraalt. De kleuren zijn zeer natuurlijk en volledig volgens de huidige trends.

• Keramische waskom
• afmetingen: van 50 tot 120 cm
• kolomkast met geïntegreerde schappen aan de zijkant
• de meubels zijn verkrijgbaar in hedendaagse varianten op poten.

Deze collectie wordt tentoongesteld in de showroom. Kom hem op ware grootte bewonderen door een afspraak te nemen in een van de deze showrooms :

De meubels uit de Plan reeks zijn ook verkrijgbaar in een moderne versie met pootjes

De meubels en de rondom lopende kaders van de spiegels of lichtspiegels zijn steeds toon-op-toon. Van deze natuurlijke kleuren tot klassiek wit en antraciet. Qua kleur precies aangepast en tegelijkertijd in het oog springend zijn de PLAN badkamermeubels voor een beetje meer aandacht ook met een filigrane metalen voet verkrijgbaar.

Perfect op elkaar afgestemde (licht-)spiegels met technische verfijning 

De spiegels zijn perfect afgestemd op de meubels van de reeks. De omkadering past precies bij de kleur van het meubilair en doet de spiegels tegelijkertijd lijken op een fotokader. De LED-verlichting zorgt voor een perfecte verlichting van het gezicht. De lichtspiegel kan in maximaal twee kleuren worden verlicht en is ook verkrijgbaar met een praktische anti-condensfunctie.

Met het bedieningspaneel kan de lichtkleur worden gevarieerd en kan de anti-condensfunctie van de spiegel worden ingeschakeld.

  

De PLAN meubel- en wastafelformaten van 500 mm tot 1200 mm laten badkamers van elke grootte in een bijzondere atmosfeer stralen.
Zinvolle functionaliteiten tot in het kleinste detail - zo weet ook de PLAN wastafelonderbouw met een aanvullende schuiflade binnenin te verrassen. De binnenindeling perfectioneert het totale concept.
;