NieuwDuravit

Meubelreeks Happy D.2 Plus

Prijs enkel op aanvraag in de showroom Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom of Sanicenter
Stijl : Boho Chic

Met de volledige Happy D.2 Plus reeks heeft Duravit aangetoond dat zachte lijnen perfect passen in elke badkamer.

Deze collectie wordt tentoongesteld in de showroom. Kom hem op ware grootte bewonderen door een afspraak te nemen in een van de deze showrooms :

Elegantie door excellentie

Ook in de elementen van de nieuwe, aanvullende selecties zien we de kenmerkende archetypische cirkelbogen van de designklassieker Happy D. terug. Opzetwaskommen met precieze lijnen, solitaire wastafelbladen en bijhorende halfhoge kasten en ronde spiegels zorgen samen voor perfect op elkaar afgestemde badkamers. Met de nieuwe reeks kunnen elegant-expressieve stijlwerelden individueel worden ontworpen, met heldere of net donkere sferen.

De opzetwaskommen, met hun karakteristieke smalle en fijne randen, zijn verkrijgbaar in drie breedtes, twee daarvan met een geïntegreerd kraanvlak. Ze krijgen een opvallende originaliteit door nieuwe kleurvarianten in mat antraciet of tweekleurig contrast (wit glanzend van binnen, antraciet mat van buiten).

Happy D.2 Plus
Met Happy D.2 Plus krijg je nog meer individualiteit, doordat het bij het selecteren van het wastafelblad de mogelijkheid biedt om te kiezen uit een palet van zes tinten, die zeer verschillende, expressieve combinaties mogelijk maken — monochroom, harmonieus toon-op-toon of net contrasterend.
Happy D.2 Plus
Happy D.2 Plus
Fraai afgeronde contouren, greeploze fronten, minimale materiaaldikte en de optionele interieurverlichting van de laden en de schuifkasten in het badkamermeubilair onderstrepen de moderne elegantie van de reeks.
;