NieuwFacq Creation

Family Pack

Gevolgd in voorraad
Dit artikel is op voorraad in een PROcenter

Het Family Pack bevat alle ingrediënten om ’s ochtends file in de badkamer te vermijden.

Deze collectie wordt voor het ogenblik niet getoond in de showrooms.

  Family Pack

  Wil je tijdens de ochtendrush file in de badkamer vermijden, dan is een dubbele lavabo zeker geen overbodige luxe. Het Comfort Pack omvat het meubel Mundo in mat wit (120 cm) met een keramische wastafel met 2 waskommen, 2 kranen in chroom, een onderkast met 2 lades en een spiegelkast met 2 deuren.


  Deze spiegelkast ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook super praktisch. Ze bevat 2 glazen schappen per compartiment, waardoor je extra veel plaats hebt om je badkamerproducten op te bergen. De LED verlichting springt automatisch aan en uit wanneer je met je hand onder de kast beweegt en door het geïntegreerd stopcontact maak je eenvoudig gebruik van je elektrische apparaten zoals bijvoorbeeld een scheermachine of haardroger.   Douche detail  Het hangtoilet met soft-closing zit zorgt voor een strakke look in je badkamer, het geeft een ruimtelijk gevoel en maakt schoonmaken veel eenvoudiger. Door het randloos spoelsysteem blijft er immers veel minder vuil achter. De bijhorende bedieningsplaat omvat een grote en kleine spoelknop, waardoor je aanzienlijk bespaart in je waterverbruik.

  *De accessoires op de foto's zijn niet inbegrepen in de pakketprijs.

  Detail Family Pack  Samen douchen met je kind(eren) of partner? Geen probleem! De inloopdouche van 90x120 cm biedt voldoende ruimte en comfort. Samen met de Paffoni douchecombinatie met luxueuze hoofddouche en praktische handdouche bieden zij de ultieme douche-ervaring. Ideaal voor als je snel de kindjes wil wassen of bijvoorbeeld wil douchen zonder je haar nat te maken.   Detail toilet