NieuwFacq Creation

Comfort Pack

Gevolgd in voorraad
Dit artikel is op voorraad in een PROcenter

Sta jij graag extra lang onder de douche? Dan heb je een ruimte nodig die daar bij past! Het Comfort Pack bevat een douche van 90/120 cm. Ideaal voor zij die willen genieten van een ontspannende douchebeurt.

Deze collectie wordt voor het ogenblik niet getoond in de showrooms.

  Comfort Pack

  Het Comfort Pack omvat het meubel Mundo in mat wit (80 cm) met een kraan in chroom, een keramische wastafel met 1 waskom, een onderkast met 2 lades en een spiegelkast met 2 deuren. Het meubel is tijdloos en past perfect binnen elke stijl.


  De inloopdouche van 90x120 cm biedt extra ruimte en comfort. Samen met de Paffoni douchecombinatie met luxueuze hoofddouche en praktische handdouche bieden zij de ultieme douche-ervaring. Ideaal voor als je bijvoorbeeld wilt douchen zonder je haar nat te maken.   Comfort Pack detail
  Paffoni Nordica basic  Het hangtoilet met soft-closing zit zorgt voor een strakke look in je badkamer, het geeft een ruimtelijk gevoel en maakt schoonmaken veel eenvoudiger. Door het randloos spoelsysteem blijft er immers veel minder vuil achter. De bijhorende bedieningsplaat omvat een grote en kleine spoelknop, waardoor je aanzienlijk bespaart in je waterverbruik.

  *Radiator en accessoires op de foto's zijn niet inbegrepen in de prijs.

  Detail Comfort Pack
  Comfort Pack