Burgbad

Meubelreeks Junit

Vanaf 1529,00 € Excl. btwOp bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom of Sanicenter
Stijl : Industrieel

Symmetrie, asymmetrie, geometrie – Junit speelt er mee

Het staat buiten twijfel: Junit straalt extravagantie uit. Filigraanconsoles en zwart contrasterende frame-elementen vormen fijne lijnen in de ruimte. Open schappen worden afgewisseld met royale opslagruimte achter uittrekladen en kastdeuren.

Deze collectie wordt tentoongesteld in de showroom. Kom hem op ware grootte bewonderen door een afspraak te nemen in een van de deze showrooms :
Junit

Zo helder, zo mooi, zo onmiskenbaar.

Junit is een badkamerserie voor mensen die een voorliefde hebben voor duidelijkheid en een buitengewoon badkamerontwerp. Met deze collectie kan een wow-effect worden bereikt, zelfs in kleine badkamers. Ze is in twee acryl- en drie melaminefronten verkrijgbaar. Hoe lichter het meubeloppervlak, des te opvallender en grafischer ziet Junit eruit.

 

Junir


Een badkamer met veel liefde voor geometrie. 

Lijn, rechthoek, kubus, cirkel: Junit verbindt heldere vormen met praktische functie. De meubel- en kastframes kunnen tegelijkertijd als handdoekhouders gebruikt worden. De serie bevat slechts een paar meubelelementen, maar ze kunnen op een spannende en contrastrijke manier worden ingericht .  

Junit
Junit
;