Duravit

Meubelreeks Happy D.2 Plus

Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom
Stijl : Boho Chic

Met de volledige Happy D.2 Plus reeks heeft Duravit aangetoond dat zachte lijnen perfect passen in elke badkamer.

Deze collectie wordt voor het ogenblik niet getoond in de showrooms.
  c-bonded : Keramiek en meubeloppervlak vormen een perfecte eenheid
  c-shaped : Exacte parallelle vormgeving van keramiek en meubel zonder rand of afwijking.


  Een perfecte optische eenheid

  De Happy D.2 Plus c-bonded wasplaats. Specifiek ontwikkeld woor de karakteristieke vorm van de reeks: de gepatenteerde c-bonded technologie maakt voor het eerst een vrijwel naadloze verbinding mogelijk tussen het afgeronde keramiek en de bijpassende badkamermeubels. Een meubelwastafel kan gecombineerd worden met een onderkast of met de nieuwe staande metaalstructuren in mat zwart met geîntegreerde handdoekdrager

  C-shaped is een evolutie van het gepatenteerde c-bonded productieproces en garandeert dat de keramische wastafel en het meubel perfect parallele lijnen vormen zonder overstand of afwijkingen en dat met een precieze voeg van slechts 4 mm. Volledig vervaardigd uit DuraCeram® en speciaal afgewerkt, biedt c-shaped alle voordelen van een keramiekglazuur, zoals onderhoudsgemak en robuustheid, terwijl het tegelijk volledig nieuwe oplossingen aanbrengt voor badkamerdesign.

  Happy D.2 Plus

  Elegantie door excellentie

  Ook in de elementen van de nieuwe, aanvullende selecties zien we de kenmerkende archetypische cirkelbogen van de designklassieker Happy D. terug. Opzetwaskommen met precieze lijnen, solitaire wastafelbladen en bijhorende halfhoge kasten en ronde spiegels zorgen samen voor perfect op elkaar afgestemde badkamers. Met de nieuwe reeks kunnen elegant-expressieve stijlwerelden individueel worden ontworpen, met heldere of net donkere sferen.

  De opzetwaskommen, met hun karakteristieke smalle en fijne randen, zijn verkrijgbaar in drie breedtes, twee daarvan met een geïntegreerd kraanvlak. Ze krijgen een opvallende originaliteit door nieuwe kleurvarianten in mat antraciet of tweekleurig contrast (wit glanzend van binnen, antraciet mat van buiten).

  Met Happy D.2 Plus krijg je nog meer individualiteit, doordat het bij het selecteren van het wastafelblad de mogelijkheid biedt om te kiezen uit een palet van zes tinten, die zeer verschillende, expressieve combinaties mogelijk maken — monochroom, harmonieus toon-op-toon of net contrasterend.
  Happy D.2 Plus
  Happy D.2 Plus
  Fraai afgeronde contouren, greeploze fronten, minimale materiaaldikte en de optionele interieurverlichting van de laden en de schuifkasten in het badkamermeubilair onderstrepen de moderne elegantie van de reeks.