NieuwDetremmerie

Vrijstaand bad Clement

6792,94 € Incl. btw5614,00 € Excl. btwIs uw gebouw ouder dan 10 jaar?
Verlaging van de BTW tot 6% is van toepassing als de aankoop en plaatsing door een professional worden gedaan en het gebouw minimaal 10 jaar oud is. De prijs van het item zal 5950,84 € zijn.
REF. 443129Op bestelling
Dit artikel is enkel verkrijgbaar op bestelling bij een Showroom
Dit product wordt tentoongesteld in de showroom. Maak een afspraak in een van de volgende showrooms en kom het op ware grootte bewonderen:

Centrale lediging, 160x75cm, composiet, in terracotta.

Back to the essence of nature met No Limit Round!

Het vrijstaand bad Clement maakt deel uit van de collectie No Limit Round van Detremmerie. Deze opvallende, trendy collectie onderscheidt zich door zijn organische, afgeronde vormen en krijgt hierdoor een moderne mid-century uitstraling. Dit innovatieve ontwerp kan je helemaal mixen en matchen voor een badkamer op maat, aangepast aan jouw noden en stijlwensen.

Niets is heerlijker dan een ontspannen moment in bad met een goed boek en ontspannende zeepbellen om je heen. Het assortiment van Detremmerie brengt comfort en design samen in een stijlvolle reeks baden die perfect passen in elk type badkamer. Rechthoekig of afgerond, van middelgroot tot groot: met een vrijstaand bad van Detremmerie haal je niet alleen een blikvanger in huis, maar baad je letterlijk in luxueuze kwaliteit.

No limit round
No Limit Dark Green beton