Qamar, de nieuwe badkamermeubelcollectie van Inda | Facq
Facq

Qamar, de nieuwe badkamermeubelcollectie van Inda

Gepubliceerd op 10 februari 2017
Qamar, minimalistisch design voor een gesofisticeerde badkamer – Exclusief bij FACQ
 
Qamar van Inda, marktleider in accessoires en fabrikant van badkamermeubels en douchewanden. Qamar, exclusief bij FACQ, is ontwikkeld als centraal element in de badkamer. Het estheticisme en het hoge stilistische niveau zijn ongetwijfeld dé hoofdkenmerken van deze nieuwe lijn.
 
Elk element is uitgedacht met de functionaliteit in het achterhoofd. Het ruimtegebruik en de technische details zijn tot in detail bestudeerd om tegemoet te komen aan de wensen van de consument, voor wie de badkamer een steeds grotere impact heeft op zijn persoonlijke welzijn.
 
 
De minimalistische vormentaal van de producten van de Inda-collectie, ontwikkeld in samenwerking met designer Sergio Brioschi, is even elegant als gesofisticeerd en compatibel met alle levensstijlen.
De vormgeving en de structuur van de meubelen, de plaatsing van de grote handgrepen, het asymmetrische oppervlaktespel en de chromen detailleringen zijn kenschetsende elementen van deze belangrijke collectie. Maar de omkadering in gekleurd glas met verschillende chromatische tinten of in zilver, brons of gesmoord spiegelglas, springt het meest in het oog. Het is ook mogelijk om te experimenteren met verschillende afwerkingen met textieleffect, fineer of lakkleuren om een volledig unieke en harmonieuze badkamer te creëren.
 
Bekijk ons digitale magazine
e-ssential
Teken uw toekomstige badkamer
Bathroom Planner