Meer dan 3000m² aan inspiratie in uw nieuwe Facq-showroom in Kuurne! | Facq
Facq

Meer dan 3000m² aan inspiratie in uw nieuwe Facq-showroom in Kuurne!

Gepubliceerd op 4 januari 2019

 

Het Facq-team verwelkomt u graag in de nieuwe showroom van Kuurne!

 

Je badkamer is een kostbare plek waar je ‘s ochtends en ‘s avonds heel wat tijd doorbrengt. Ze moet zowel praktisch als mooi zijn. Om ze te installeren of te renoveren, heb je kwalitatieve materialen nodig, maar ook een uitstekende dienstverlening. Breng daarom een bezoekje aan onze gloednieuwe Facq-showroom in Kuurne!

 

Met een oppervlakte van meer dan 3000m² heb je aan inspiratie alvast geen gebrek! Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden en samen met jou de gepaste oplossing te zoeken. Je vindt er een uitgebreide keuze aan producten én verschillende technologieën. Zo haal je zeker de juiste badkuip, douche, kranen, toilet en verwarming in huis. Ook voor keukens en sanitair waterbeheer hebben we voor jou vast en zeker de geknipte oplossing.

 

In de showroom van Kuurne staat ook een Groen Huis, waar je inspiratie kan opdoen om je woning op-en-top milieuvriendelijk te maken. Het Groene Huis ondergaat een verregaande lifting en wordt een augmented reality hulpmiddel dat een antwoord geeft op al uw vragen over zuinigere en milieuvriendelijkere duurzame oplossingen voor uw woning. Dankzij deze nieuwe tool kan u door de woning lopen en kamer per kamer kennismaken met de voorgestelde oplossingen.

 
Showroom Facq Kuurne
 
Bekijk ons digitale magazine
e-ssential
Teken uw toekomstige badkamer
Bathroom Planner