Het nieuwe meubel van Keuco, Lignature Editie | Facq
Facq

Het nieuwe meubel van Keuco, Lignature Editie

Gepubliceerd op 10 februari 2017
Absoluut gevoel van welzijn met het natuurlijke hout van Edition Lignatur – Exclusief bij FACQ
 
Natuurlijke materialen zitten in de lift. Dat heeft Keuco goed begrepen, zo bewijst Edition Lignatur, een meubelencollectie in natuurlijk hout. Hout geniet een tijdloze status en gaat naadloos samen met alle badkamerstijlen. De natuur is alomtegenwoordig in deze collectie en geeft het meubel een ongeziene elegantie, gekoppeld aan een groot comfortgevoel. En dat allemaal dankzij het nauwkeurig geselecteerde, natuurlijke hout.
 
Dit luxueuze inrichtingsconcept in natuurlijk hout is het resultaat van een samenwerking tussen Keuco en Team 7. Edition Lignatur bestaat voor het grootste deel uit massief hout van eik, notelaar of Venetiaanse eik. Het resultaat? Moderne lijnen die overduidelijk ontsproten zijn aan de natuur en de zintuigen prikkelen: om aan te raken, te ruiken en naar te kijken!
 
Edition Lignatur weerspiegelt de fascinatie en liefde van Keuco voor hout, dat voor een intens gevoel van welzijn zorgt in het hart van de badkamer. Het sculpturale karakter van de maatwerkmeubels gaat hand in hand met de natuurlijke kleuren, vlammen en tekeningen in het hout.
 
Edition Lignatur beschikt over speciale, in de spiegel geïntegreerde, verlichting. Met aanraaktoetsen wordt de intensiteit van het bovenlicht (daglicht, wit of geel licht, …) naar wens afgesteld.
 
Alle meubelelementen zijn voorzien van fronten met push-to-open-technologie, ledverlichting met automatische aan-uitfunctie en lades met een onderverdeling in hout.
 
Bekijk ons digitale magazine
e-ssential
Teken uw toekomstige badkamer
Bathroom Planner