Doe inspiratie op in onze nieuwe showroom in Hasselt! | Facq
Facq

Doe inspiratie op in onze nieuwe showroom in Hasselt!

Gepubliceerd op 26 september 2018
De nieuwe Showroom in Hasselt, open sinds 18 april, kan je hierbij helpen. De Showroom biedt een pak interessante tips, nieuwe ideeën en inspiratie voor de inrichting van jouw badkamer.
Inspiratie voor elke bezoeker
De FACQ-showroom is ingedeeld in themazones. Net voorbij de inkomhal kan je de verschillende badkamers bekijken, onderverdeeld op basis van de vier stijlen van FACQ: cottage, metropolitan, trendy en classic.
Showroom HasseltDe vele badkamerelementen zijn per categorie te ontdekken: kraanwerk, bad, douche, toilet en verschillende meubels en accessoires. Op die manier kan je gemakkelijk de verschillende elementen met elkaar vergelijken of in een oogwenk vinden wat je nog nodig hebt. De showroom bevat eveneens een zone “mini-badkamers”, een zone “badkamers aan kleine prijzen” en een “keuken”-zone. Via didactische panelen krijg je info en tips voor de inrichting van jouw badkamer.
De verwarmingstechnieken en de mogelijkheden op het gebied van hernieuwbare energie kan je ontdekken in de zone die aan het Groene Huis gewijd is: condensatieketels, warmtepompen, regenwaterrecuperatie, ventilatie, alles wordt er tot in de kleinste details uitgelegd. Zoek je meer info over een meer ecologische woning of een passief- of lage energiehuis, dan krijg je een antwoord op al jouw vragen in het Groene Huis. Zo kan je bij jouw installaties de geschikte producten kiezen.
Bijzonderheden van de Showroom in Hasselt
De nieuwe showroom, met een oppervlakte van 3.000 m², ligt net naast het nieuwe sanicenter aan de Herkenrodesingel, nabij de ring van Hasselt. De showroom is door zijn uitstekende locatie bijzonder makkelijk bereikbaar.
Bekijk ons digitale magazine
e-ssential
Teken uw toekomstige badkamer
Bathroom Planner