News4 | Facq
Facq
Finishplus: interieurdesign met persoonlijkheid
 
Geef je badkamer karakter met kleur volgens de trends. De hansgrohe metallic tinten en matte kleuren brengen persoonlijke esthetiek aan je lavabo, het bad en in de douche. Twee bijzonder populaire hansgrohe mengkraanseries zijn nu verkrijgbaar in vijf nieuwe oppervlaktedesigns voor trendsetters. Met de creatieve mogelijkheden toon je in je badkamer-oase: dit is mijn stijl.
 
Finisplus kraan mat wit
 

Elegante contrasten

De matte trendkleuren Matt Black en Matt White spreken vooral fans van moderne architectuur aan. Als een gericht gebruikt contrast geven ze de ruimte net dat tikje meer. Bijzonder doeltreffend is de combinatie met donkere lavabo-oppervlakken of het samenspel met gekleurde details in de ruimte. De elegante soberheid van de badkamerkranen in matte kleuren zet in de modern ingerichte badkamer de puntjes op de i.
 

Moderniteit met een bijzondere glans

 
De verfijnde metallic kleuren Polished Gold, Brushed Black en Brushed Bronze combineren elegantie met moderniteit. Deze blikvangers in de badkamer zorgen zowel in een eerder donkere badkameromgeving als in een lichtere ruimte voor visueel aantrekkelijke contrasten. Combineer de pronkstukken bijvoorbeeld met voegloze wand- en vloerbedekkingen in industriële stijl of met elegante uni kleuren. Zo geef je een heel persoonlijke touch aan je badkamerinrichting.
Finishplus kranen goud
De Finishplus afwerkingen zijn verkrijgbaar voor de hansgrohe kraanseries Metropol en Talis E.
 
 

 

Meer info over de FinishPlus kleuren >

 
Catalogus 2019
Raadpleeg de Catalogus 2020
Originele ensembles, hedendaagse trends en een scala aan decoratieve en praktische ideeën!
U inspireert ons, elke dag weer.
Facq e-ssential
Ons digitaal magazine. Ontdek de niet te missen producten voor de badkamer en de verwarming