News4 | Facq
Facq
Ixmo solo van Keuco: de thermostaat voor minimalisten
 
Bij IXMO_solo is het basisprincipe van IXMO radicaal tot in het kleinste detail uitgedacht: de functies zijn dusdanig met elkaar gecombineerd dat het gewoon niet minimalistischer meer kan. Alles wat overbodig is, wordt weggelaten. Eén kraan combineert een eenhendelmengkraan met een slangaansluiting in slechts één module: zo heeft men vrijheid bij het ontwerpen van de badkamer en dankzij slechts één waterdragend element aan de muur aanzienlijk minder te installeren.
 
Ixmo solo Keuco thermostaat zoom
Innovatie
 
Het motto „minder kan meer“ is relevanter dan ooit met de nieuwe verborgen kraan van de IXMO-familie. Drie in één: voor de unieke en complete doucheoplossing is uitsluitend de indrukwekkend kleine, multifunctionele IXMO_solo thermostaat nodig en geen ander waterdragend element.
 
De eenvoudige bediening is intuïtief: aan de voorkant wordt de hoeveelheid water geregeld, aan de achterkant wordt de temperatuur ingesteld. Uiteraard voorzien van een kinderbeveiliging waarbij de watertemperatuur begrensd is tot 38 °C. Aan de onderkant zit een aansluiting voor de doucheslang.
Functie
 
De IXMO_solo thermostaat en de IXMO_solo eenhendelmengkraan maken indruk dankzij hun kleine en uniforme afmetingen. De thermostaat wordt precies 100 mm voor de muur bevestigd en de eenhendelmengkraan 90 mm. De opbouwelementen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd in dunne wanden of ook achteraf pas tijdens een renovatie. Bovendien zijn beide IXMO_solo modules met slechts één vereist element aan de muur buitengewoon eenvoudig te onderhouden.
 
Ixmo solo keuco geheel
 
Ixmo solo keuco handdouche
Voor minimalisten
 
In navolging van de algemene trend naar minimalistisch douchen, voldoet ook de IXMO handdouchehouder aan alle vereisten voor minimalistische vormgeving in de badkamer: het bijzondere zijn de twee plaatsingsmogelijkheden voor de handdouche: verticaal tegen de muur als parkeerpositie, zodat de douche er opgeruimd uitziet of in een hoek van 60 graden voor een optimale douchepositie.
 
 
 
Catalogus 2019
Raadpleeg de Catalogus 2019
Originele ensembles, hedendaagse trends en een scala aan decoratieve en praktische ideeën!
U inspireert ons, elke dag weer.
Facq e-ssential
Ons digitaal magazine. Ontdek de niet te missen producten voor de badkamer en de verwarming