News4 | Facq
Facq
Black is back! Instant wellness met de Twiggi Black Edition
De badkamerinrichting gebeurt tegenwoordig zorgvuldig en met veel aandacht voor stijl. Een doordachte en verzorgde opstelling is belangrijk, en ook hoogwaardige materialen en een modern design zijn absolute vereisten. Italiaanse douches (ook wel inloopdouches genoemd) passen perfect in dit plaatje: de plaatsing gebeurt in het verlengde van de vloer en vormt zo een homogeen geheel. Dat oogt mooi en strak, en het maakt de douche bovendien gemakkelijk bereikbaar. Een goede waterafvoer is hierbij wel belangrijk, we gaan dan ook in detail in op de douchegoot, en stellen u voor aan de Twiggi Black edition van Carrodrain.
 
De carrodrain douchegoten staan garant voor een perfecte afvoer dankzij hun gepatenteerd tweelaags waterdichtheidssysteem.
 
 
Carrodrain Twiggi
 
 
De Twiggi douchegoot is het paradepaardje van de Carrodrain-familie. Pure eenvoud, kwaliteit en tijdloze klasse.
 
De Twiggi en de Carrodrain Classic zijn al jaren de meest verkochte douchegoten in België. Om aan te sluiten bij de actuele interieurtrends, breidt Carrodrain nu zijn familie uit met de Twiggi Black Edition; de eerste zwarte douchegoot in roestvrij staal. De Twiggi Black Edition zorgt voor de perfecte harmonie in jouw trendy badkamer. Hou jij van minimal, manoir of glamour? De zwarte Twiggi is strak en tijdloos in elke stijl.
 
Carrodrain Twiggi
 
Deze douchegoot bestaat in twee formaten (XS en XL) en kan van wand tot wand verlengd worden. Je kan beide formaten ook koppelen indien gewenst. Dankzij de twee beschikbare totaalpakketten kan u echt elke inloopdouche realiseren. Met de Twiggi creëer je een uitgepuurde, elegante look voor je douche.
 
"It's all in the details"
 
Eén ding staat vast. De Twiggi Black Edition brengt luxe, elegantie en klasse in jouw badkamer. Leuk detail? Twiggi is zeker betaalbaar en erg eenvoudig te installeren. Strak!
Carrodrain Twiggi
 
Hoe werkt het?
 
Het “Wall-2-Wall” systeem biedt u de mogelijkheid om de Twiggi in elke opstelling van wand tot wand te verlengen. Bij de Carrodrain Twiggi krijgt u een aangepast RVS roosterverlengstuk zodat u de roosterlengte visueel kan aanpassen aan de nismaat van uw douche. Bij de Twiggi XS zit standaard een verlengstuk van 30 cm zodta hij naadloos past in elke douchecel tussen 80 en 110 cm. De set Twiggi XL komt met een inox verlengstuk van 60 cm, zodat u een doucherooster van wand tot wand kan creëeren van 100 tot 160 cm. De Twiggi’s XL en XS kunnen ook onderling aan mekaar gekoppeld worden. Dankzij dit slimme systeem van verlengbaarheid en koppelbaarheid kan u dus werkelijk elke Twiggi van wand tot wand laten doorlopen!
 
 
Meer info in de Showroom >
 
Raadpleeg of vraag uw Catalogus 2018 aan
Originele ensembles, hedendaagse trends en een scala aan decoratieve en praktische ideeën!
U inspireert ons, elke dag weer.
Facq e-ssential
Ons digitaal magazine. Ontdek de niet te missen producten voor de badkamer en de verwarming