News2 | Facq
Facq
Rendement op elk niveau

Haal meer kwaliteit en voordeel uit je HRV-systeem.

Een woning of appartementsgebouw optimaal én voordelig ventileren? Hoe groot of klein je project ook is, met de ComfoAir PRO 300 heb je dat zo voor mekaar. Deze budgetvriendelijke HRV-unit heeft alle kwaliteiten voor het installeren van een energie-efficiënt ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge EPB-normen voldoet.
Zehnder ComfoAir
 
Voordelen:
 
  • Gegarandeerd bewezen kwaliteit. De ComfoAir PRO 300 beantwoordt aan alle EPB-eisen en blijft daar ook bewezen aan voldoen na installatie. Daar kan je op rekenen! Deze stabiele HRV-unit biedt betrouwbare balansventilatie met een duurzame kwaliteitswaarde.
  • Het voordeligste systeem D De ComfoAir PRO 300 is een kwaliteitsvolle ventilatie-unit (systeem D) tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarmee past deze voordelige en energie-efficiënte ventilatieoplossing in elk nieuwbouw- en renovatieproject.
  • Altijd gezonde lucht in huis. De ComfoAir PRO 300 verzekert de woning het hele jaar door van een gezond binnenklimaat. Het ventilatiesysteem regelt continu de toevoer van verse lucht en houdt zowel het CO2 niveau als de luchtvochtigheid in balans. Het filtert ook fijnstof en andere ongezonde deeltjes uit de lucht. Ideaal voor wie gevoelig is voor allergieën.

 

 

Zehnder ComfoAir PRO 300: zijn lage prijs meer dan waard

De strenge EPB-normen leggen de lat voor het ventileren van de woning bijzonder hoog. Om een gunstig E-peil te behalen, is de Zehnder ComfoAir PRO 300 een betrouwbare keuze. Deze energie-efficiënte balansventilatie voldoet aan de minimale EPB-eisen (gegarandeerd, ook na installatie) en levert zo een mooie en duurzame energiewinst op! Deze zuinige HRV-unit is zijn (lage) prijs meer dan waard.

 

Ontdek alles over ventilatie in ons Groene Huis >

 

Catalogus 2020
Raadpleeg de Catalogus 2020
Originele ensembles, hedendaagse trends en een scala aan decoratieve en praktische ideeën!
U inspireert ons, elke dag weer.
Facq e-ssential
Ons digitaal magazine. Ontdek de niet te missen producten voor de badkamer en de verwarming