News2 | Facq
Facq
Bereken uw ideale Ulow-E2
 
Maak kennis met Ulow-E2, de grootste verwarmingsinnovatie sinds de uitvinding van de radiator.
 
Elke ochtend een heerlijk warme badkamer. Snel een aangename bureauruimte als je nog wat dossiers wilt afwerken. Meteen een graadje hoger in de living als je verkouden bent. Als bouwer of verbouwer van vandaag wil je warmte op elk moment. Je wil snel en flexibel kunnen verwarmen tot een aangepaste temperatuur in iedere ruimte. En als het even kan op een zo laag mogelijke watertemperatuur en zo energie-efficiënt mogelijk.
 
De intrede van de warmtepomp zorgde voor een duurzame oplossing, maar ook een duurdere. Daarom kiezen (ver)bouwers in het begin van hun project vaak voor alternatieve, minder du(u)r(zam)e oplossingen dan warmtepompen. Om dan in de toekomst al je radiatoren te moeten vervangen wanneer je wel kan investeren in een warmtepomp.
 
Daarom komt Radson nu met de eerste radiator op ultra lage temperatuur, die compatibel is met vandaag én morgen. Vandaag is de Ulow-E2 al compatibel met alle warmtebronnen, en morgen kan de bouwer hem makkelijk laten aansluiten op een warmtepomp wanneer hij daarin investeert. Een installatie zonder gedoe, want de Ulow-E2 werkt gewoon op hetzelfde lage warmteregime als vloerverwarming. En hij is ook nog eens makkelijk in gebruik.
 
Bereken nu met de calculator de ideale afmetingen van je Ulow-E2 op basis van je omgevingsfactoren
 
calculator
 
 
 
 
Raadpleeg of vraag uw Catalogus 2018 aan
Originele ensembles, hedendaagse trends en een scala aan decoratieve en praktische ideeën!
U inspireert ons, elke dag weer.
Facq e-ssential
Ons digitaal magazine. Ontdek de niet te missen producten voor de badkamer en de verwarming