Nog steeds aan uw zijde | Facq
Facq

Nog steeds aan uw zijde

Wij helpen je om je badkamerproject te realiseren, zelfs vanop afstand!
 
Onze showrooms sluiten opnieuw de deuren tot nader order, volgend op de nieuwe richtlijnen van de overheid. Op deze manier hopen ook wij de gezondheid en veiligheid van iedereen te garanderen en de verspreiding van het virus te beperken.

Als je een afspraak had in onze showroom, nemen onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op om te zien hoe we je het beste kunnen helpen met je project, hetzij per telefoon, e-mail of videomeeting. Wij blijven in ieder geval niet stilstaan, jouw plannen toch ook niet? Vanaf vandaag kan je ook vanuit je kot een video-afspraak maken met 1 van onze experts en persoonlijk advies ontvangen van achter je computer! (van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 18u)

Blijf je vooral inspireren en volg ons op onze sociale media kanalen (facebook, instagram en pinterest)!

Wij hopen je binnenkort weer te kunnen verwelkomen in onze showroom.
Zorg voor jezelf en elkaar.
 
 
Heb je een badkamerproject waarbij je wel wat advies op maat kan gebruiken? Dankzij onze nieuwe tool kan je vanaf nu een video-afspraak maken met 1 van onze badkamerexperts om je verder te helpen bij je project. Het is heel simpel:
 
  • Klik op de link “maak een afspraak
  • Geef ons wat meer details over je project
  • Kies een tijdstip voor de videomeeting
  • Een adviseur belt je op om je afspraak te bevestigen
 
 
Vergeet zeker niet om je afspraak goed voor te bereiden zodat het gesprek vlot verloopt. Ontdek hier onze tips voor een goede voorbereiding.
Blader alvast eens door onze catalogus en noteer je wensen, stijl en budget. Zo ben je weer een stapje dichter bij je droombadkamer!
 
Ontwerp je je badkamer liever zoveel mogelijk zelf?
Dankzij onze bathroomplanner kan je alvast zelf het design voor je badkamer tekenen en inplannen.
 
 
Wij blijven niet stilstaan deze periode, jouw plannen toch ook niet?