Geniet nog tot 30 november van de promotie | Facq
Facq

Geniet nog tot 30 november van de promotie

 
Sanijura staat voor vakmanschap, en blijft voortdurend zoeken naar nieuwe oplossingen die esthetiek en functionaliteit verenigen.
Van dit vakmanschap kan u nu profiteren met 10% korting*!
 
Een meubel voor elke stijl...
 
*Uitgezonderd projecten en werven.
 
Trendy
Illusion halo
De illusion-collectie van Sanijura stelt een combinatie van verschillende opstellingen, kleuren en originele stoffen voor. Zo ga je gegarandeerd voor een unieke en persoonlijke badkamer!
Illusion Halo Sanijura
Illusion Halo Sanijura
Classic
Doblo 45°
In deze reeks vind je een keramische waskomtafel in hoogglans wit en een strak design onderbouwmeubel in gesatineerde of matte hoogglanslak. Het resultaat is een badkamer die harmonie en welzijn uitstraalt. Opmerkelijk detail: de greep van de lade is geïntegreerd (onder 45°).
Cottage
Essentiel
Ben je op zoek naar natuurlijke badkamermeubels om je badkamer rustgevend en stijlvol in te richten? Deze collectie bestaat uit badkamermeubels van massief eikenhout met een verfijnd design.
Essentiel Sanijua
 
 
...en in elke kleur
 
De badkamermeubels van Sanijura zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren. Doblo 45° bijvoorbeeld, is verkrijgbaar in niet minder dan 28 verschillende kleuren, van aquamarijn tot gepeperd roze via aubergine, klaproosrood of framboos...Hiermee geef je de natuurlijke look van het meubel een sobere of net een opvallende toets, net zoals jij het wil!
 
Geniet nog tot 30 november van de promotie in één van onze showrooms!