€100 RETOUR OP EEN SMARTCONTROL DOUCHESYSTEEM, COMBI-DOUCHESYSTEEM OF INBOUWDOUCHE | Facq
Facq

€100 RETOUR OP EEN SMARTCONTROL DOUCHESYSTEEM, COMBI-DOUCHESYSTEEM OF INBOUWDOUCHE

EEN NIEUW NIVEAU VAN CONTROLE IN DE DOUCHE
Met GROHE SmartControl wordt uw douche-ervaring nog intenser. Beeld uzelf in dat u een dj bent die naadloos platen mixt. U bent de dj van de badkamer: moeiteloos regelt u elk aspect van uw douche.
U kunt niet alleen het type straal kiezen, maar ook de perfecte temperatuur en uw favoriete soort waterdruppels. Klaar om uw douche-ervaring helemaal opnieuw uit te vinden?
Koop tussen 1 juli 2018 en 30 september 2018 een GROHE SmartControl douchesysteem, combi-douchesysteem of inbouwdouche bij één van de GROHE verkooppunten en ontvang als dank voor deze aankoop €100 retour.
Hoe werkt deze actie?
Vul voor 15 oktober 2018 jouw gegevens in en upload de factuur van je aankoop waarop zichtbaar de aanschaf van een GROHE SmartControl douchesysteem, combi-douchesysteem of inbouwdouche staat. Na controle van je inzending ontvang je na 30 werkdagen de €100,- cashback op je rekening.
Aankoop indienen
*De actie is alleen geldig op één van onderstaande GROHE SmartControl douchesystemen of sets (zie de producten in onze Showrooms)
Actievoorwaarden:
* Deze cashback is alleen geldig op 10 geselecteerde SmartControl douchesystemen, combi-douchesystemen en inbouwdouches. De SmartControl dient door een particulier in België of Luxemburg te zijn aangeschaft tussen 1 juli en 30 september 2018. Iedere aanvraag dient voor 15 oktober 2018 via www.grohe.be/nl_be/smartcontrolactie te worden ingestuurd. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Na controle van alle gegevens door GROHE ontvang je na 30 dagen het geld op je rekening. Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.