Zo kwam je de Geberit-wc nog nooit tegen | Facq
Facq

Zo kwam je de Geberit-wc nog nooit tegen 

Categorie: Badkamer

Wist je dat een man vijftig dagen van zijn leven doorbrengt op het toilet en een vrouw zelfs tweehonderd dagen? Het kleinste kamertje maakt een groot deel uit van ons dagelijks leven. Daarom vond Geberit dat er in dat kamertje wel een speciaal toilet mocht staan. Hun ontwerpteam stak de koppen bij elkaar en vond de wc maar liefst twee keer opnieuw uit.

Nooit meer toiletpapier kopen

Voor Geberits ‘AquaClean Sela’ liet ontwerper Matteo Thun zich inspireren door de toiletcultuur van het Verre Oosten. In plaats van toiletpapier te gebruiken, kiezen de mensen daar na het toiletbezoek voor een zachte reiniging met water. Je zou het nooit raden als je het uiterst strakke en discrete design van de AquaClean Sela ziet, maar in deze Geberit-wc is een oscillerende douchearm verwerkt die je na toiletgebruik trakteert op een reiniging met een zachte douchestraal op lichaamstemperatuur. Wellness op het toilet, wie had dat ooit gedacht? Het klinkt misschien ingewikkeld, maar niets is minder waar. Eén druk op de knop en de rest gebeurt gewoon vanzelf.

Vaarwel, luchtverfrissers!

De badkamer is tegenwoordig zoveel meer dan gewoon een ruimte om je te wassen en je tanden te poetsen. Het idee van de badkamer als oase van rust viert hoogtij in moderne huishoudens, maar onaangename toiletgeurtjes durven wel eens roet in het eten gooien. Gauw even maskeren met de luchtverfrisser en het raam op een kier zetten? Maar dan gaat de warmte verloren… Dan maar gewoon je neus dichtknijpen?

Geberit dacht na over dit universele probleem en vond er de ultieme oplossing voor: het DuoFresh geurafzuigsysteem. Deze luchtzuiveraar zit mooi weggeborgen achter de muur en treedt in werking met een eenvoudige druk op de knop. Onaangename geurtjes worden meteen weggezorgen in de wc en de DuoFreshfilter stuurt ze gezuiverd weer de ruimte in.

Nieuwe wc kopen? Ontdek de wc-collectie van Facq

#wc #wc wandmodel #hygiëne   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: