Zeg vaarwel tegen slijtage in de badkamer met PanElle | Facq
Facq

Zeg vaarwel tegen slijtage in de badkamer met PanElle 

Categorie: Badkamer

 

Hebben je badkamermuren de beste tijd gehad? Of zoek je de perfecte muurbekleding voor de badkamer? Dan is het hoogtijd om de PanElle-panelen van Duscholux te ontdekken. Ze geven je badkamer een volledig nieuwe look. Niet enkel ogen ze prachtig, ze zijn ook waterdicht én onderhoudsvriendelijk!

 

Een verjongingskuur voor je badkamer

De PanElle-panelen van Duscholux zijn krasbestendig en geven je badkamer een instant verjongingskuur. Een paneel bestaat uit een 2 mm dikke acryllaag die op een drager in hardschuim bevestigd wordt. De standaardafmeting van dit paneel is 1000 bij 2500 mm. En het is verkrijgbaar in acht effen kleuren: wit, grijs, munt, pergamon, donkergrijs metallic, taupe metallic, brons metallic en bumpt oranje. PanElle heeft geen voegen waardoor ze perfect waterdicht zijn en gemakkelijk te onderhouden.

Onderhoudsvriendelijke muurbekleding

Als er één eigenschap is waarover muurbekleding in de badkamer moet beschikken, is het wel onderhoudsvriendelijkheid. Het is een eigenschap die PanElle onmiddellijk waarmaakt: het hoogglans acrylpaneel reinig je in een oogwenk. Daarnaast worden vuile plekken en krassen voorkomen, want het paneel is bestand tegen schuring en reinigingsmiddelen. En de speciale coating zorgt ervoor dat het glanzende oppervlak behouden blijft, zelfs bij intensief gebruik.

Gepersonaliseerde wandbekleding

Zijn de standaardkleuren niet helemaal jouw smaak? Is de standaardafmeting te groot of te klein voor jouw badkamer? Geen zorgen, je kan de PanElle-wanden volledig personaliseren. Laat de muurbekleding op maat van jouw badkamer maken. Je kiest je favoriete kleur en formaat. Als plus kan je er een design op laten printen zoals bloemen of planten. Om het hélemaal persoonlijk te maken, kan je ook een fotoafdruk kiezen. 

#badkamer inrichten #bad #douche   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: