Zacht, aangenaam en stil: “cocoonen” onder je douche | Facq
Facq

Zacht, aangenaam en stil: “cocoonen” onder je douche 

Categorie: Badkamer
Regendouche PowderRain Hansgrohe

 

Hou jij ook zo van ‘cocooning’, jezelf terugtrekken in huiselijk geluk? En hou je van het idee om thuis een privéspa te hebben? Met duizenden microfijne druppeltjes omhult de nieuwe straalsoort PowderRain van hansgrohe je in een zinnenprikkelende cocon.

PowderRain: ontspannend zacht douchen, dankzij microfijne druppels

De nieuwe microdruppels voelen heerlijk aan op je huid. Deze fijne straal bezorgt je niet alleen een unieke douche-ervaring. De watervoering is bovendien zo uitgekiend dat het bij het douchen nauwelijks spat.

Zalige ‘cocooning’ onder de douche en fluisterzacht douchen

De cocon van water werd ontwikkeld om je vol genot te kunnen afzonderen. Opdat je je omsluierd en geborgen voelt en douchen je eigen wellness-plezier wordt. De zachte straal zorgt voor een fantastisch gevoel van het water op je hele huid. Duizenden microdruppels bezorgen je douchegenot voor al je zintuigen.

Het water wordt in de douchekop veelvuldig opgesplitst en komt extra zacht uit de sproeier. De experts in het hansgrohe soundlaboratorium zijn erin geslaagd om de douchegeluiden aanzienlijk terug te dringen: tot een fluistertoon. Opdat je je bij de dagelijkse lichaamsverzorging totaal kunt afzonderen.

Minidruppels, maximaal resultaat en bovendien weinig spatten

PowderRain is zacht EN effectief. De vele druppels spoelen douchegel en shampoo grondig af en uit. Bovendien spat de nieuwe microstraal enorm weinig (tot 40%). Voor jou betekent dat: minder kalkvlekken = minder poetsen. Dat is in elke badkamer handig.

 

Voordelen regendouche PowderRain

 

Cashback actie PowderRain hansgrohe

Geniet nu van €100 CASHBACK bij aankoop van een Raindance Select S 240 1jet PowderRain