Welke wasmand past het best in jouw badkamer? | Facq
Facq

Welke wasmand past het best in jouw badkamer? 

Categorie: Badkamer

Rondslingerende sokken, vuile was,... toch liever een wasmand en een ordelijke badkamer, niet? Jammer genoeg lijkt dit noodzakelijke huishoudaccessoire niet altijd een leuke toevoeging aan je badkamerinterieur. Hoe kies je nu voor een praktische wasmand, die niet misstaat in je interieur? Wij zetten enkele suggesties op een rijtje.

Verschillende materialen

Een waszak

Katoenen waszakken heb je tegenwoordig in allerlei kleuren, prints en maten. Kies er een uit die mooi matcht met de kleur van je badkamerkasten.

Stijlvolle rieten wasmand

De klassieke rieten wasmand is nog steeds een stijlvolle oplossing. Door haar stoere en natuurlijke look is deze mand prachtig te combineren met een landelijke badkamerinrichting. Ook in een modern interieur met diverse wittinten, natuurlijke materialen en parket komt een rieten wasmand mooi tot haar recht.

Hippe mand uit gevlochten metaal

Een draadstalen mand is best hip, maar heeft wel als nadeel dat de was zichtbaar blijft.

Stoere metalen laundry bucket

Een stoere metalen emmer in je badkamer: waarom niet? Let wel: tik je een ouder exemplaar op de kop, dan kan dat oude metaal vlekken maken op je wasgoed. Stop dus altijd een goede waszak in de emmer.

Wasmand verborgen in kast

Toch liever geen wasmand in het zicht? Geen probleem, er bestaan rechthoekige (was)mandjes die perfect in je kast passen. Een ruimtebesparende oplossing. Bijkomend voordeel: in meerdere mandjes kun je je was mooi sorteren.

Draagbare wasmand

De klassieker. Een draagbare kunststof wasmand met handgrepen. Ongeacht de vorm is deze wasmand voornamelijk erg functioneel. Niet enkel voor het vervoeren van de vuile en propere was, ook voor het sorteren van je wasgoed.

Een multifunctionele wasmand

Een wasmand die je ook kunt gebruiken als zitmeubel? Kies voor een stevige houten wasmand. Voeg een extra zitkussentje toe en je badkamer ziet er op slag nóg gezelliger uit!