Wastafel, kraan en douche combineren dankzij Hansamatrix | Facq
Facq

Wastafel, kraan en douche combineren dankzij Hansamatrix 

Categorie: Badkamer

Omdat een badkamer als echte leefomgeving wordt aanzien, stellen we allemaal hogere eisen aan de vormgeving van onze moderne badkamers. Iedereen kiest een specifieke badkamerstijl waarbij elk interieurelement perfect op elkaar is afgestemd. Daarnaast moet een badkamer ook makkelijk in gebruik zijn. Laat dat nu net het doel zijn van Hansamatrix.

Hansamatrix: wat is het?

Hansamatrix is een uiterst modulair en flexibel systeem waarvan je de inbouwdelen met behulp van een klassiek geproportioneerd raster op verschillende manieren kunt combineren met je wastafel, bad en douche. Een van de grote voordelen van Hansamatrix is dat ook grote vlakken optimaal kunnen worden verdeeld. Door de flexibiliteit van het product voldoet het aan ieders eisen. Zo vrij ben je nog nooit geweest in je badkamer!

Hoe gaat het systeem in zijn werk?

In de badkamer is vormgeving uiterst belangrijk. Het Hansamatrix-systeem werkt dan ook via een geproportioneerd raster. De rastermaat van de afbouwdelen is 25 mm en op basis daarvan kunnen vlakken in verhouding worden verdeeld. Zo komen ook de vormen van de mengkraan en de douche-elementen minimalistisch en volmaakt over. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Op die manier krijg je de grootst mogelijke vrijheid om je kranen en toebehoren in de douche naar wens te integreren: je badkamer ziet er strak, modern en uniform uit.

Heldere logica

Het uiterst handige systeem is speciaal ontworpen voor kranen die in het systeem passen. Ben je een handige harry? Dan kun je je kranen en toebehoren zelf installeren. Om alles zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn er productschema’s en bijbehorende productpakketten samengesteld. De pakketten bestaan uit productcombinaties met verschillende groottes, maar je kunt ze ook naar wens aanpassen. Komt je eigen ontwerp overeen met de voorgestelde productschema’s? Dan is je Hansamatrix-ontwerp klaar met slechts twee artikelnummers: de afbouwdelen en het bijbehorende inbouwpakket.

Pas je liever de productpakketten aan? Ook dat is geen probleem. Je ontwerpt je eigen productschema’s en de Hansamatrix-elementen worden geleverd. Combineer naar hartenlust!

Links- en rechtshandigen

Nieuw in badkamerland: aangezien het mogelijk is om de componenten te draaien, is de wastafel geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen

#hansamatrix #douche systeem #hansa kraan   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: