Voel je jonger dankzij deze wellness therapie | Facq
Facq

Voel je jonger dankzij deze wellness therapie 

Categorie: Badkamer
Wellness therapie jongere huid

 

Zuurstof is een bron van vitaliteit, ook voor de huid. Voor dagelijkse regeneratie en opname van voedingsstoffen is zuurstof belangrijk voor onze huid. Maar als de hoeveelheid zuurstof die aan de huid wordt toegevoegd onvoldoende is, kan deze snel een vermoeid en dof uiterlijk krijgen.

De tekenen van veroudering behoren definitief tot het verleden

De MILKo²-zuurstoftherapie van AQUAMASS WELLNESS voorkomt littekens, kraaienpootjes en onregelmatigheden op de huid.

Omgevingslucht is de brandstof voor het MILKo²-proces. Lucht wordt via een venturi het systeem in getrokken en bij verhoogde druk in het water opgelost. De microbelletjes worden vervolgens geproduceerd door een gepatenteerd proces waarbij de normale aanwezige luchtbellen in het water continu in kleinere microbelletjes worden afgebroken. De microbellen worden vervolgens vrijgelaten in het bad, afgegeven via de MILKo² jets onder de vorm van een melkwitte wolk van zuurstof.

Een jongere huid in slechts 20 minuten per dag

De rol van de huid is dagelijkse regeneratie en opname van voedingsstoffen. Om dit te doen, heeft de huid zuurstof nodig in voldoende hoeveelheid. Huidregeneratie vindt voortdurend plaats. Het metabolisme van de huid wordt gestimuleerd door de MILKo²-verjongingstherapie om het regeneratieproces te versnellen. Roos van de dode huid wordt vervangen door nieuwgevormde cellen. Zo zal de huid haar stralende uitstraling en frisheid behouden, zelfs met het ouder worden.

Dempel jezelf onder in een nieuwe, jongere, meer levendige ik. Zonder enige invasieve cosmetische chirurgie. Helemaal natuurlijk. Een echte bron van jeugd voor lichaam en geest.

Ontdek de MILKo²-therapie in onze catalogus

Meer informatie in de showroom

#wellness #Welzijn #Zen badkamer   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: