Trend 2019: overal tegels in je badkamer | Facq
Facq

Trend 2019: overal tegels in je badkamer 

Categorie: Inspiratie
Tegels in de badkamer, trend

 

In 2019 is het in om tegels te gebruiken, overal in je badkamer. Creëer een industrieel effect, retro effect, natuurlijk effect,… Alles is mogelijk. Zowel op je badkamerwanden als op de vloer… als je tenminste de juiste combinaties vindt. Deze collecties tonen alvast hoe je deze trend tot een goed einde brengt!

 

Hoe maak ik van mijn badkamertegels en -inrichting een geslaagde combinatie?

 

Laat je verleiden door deze ideeën... en vind de perfecte match voor jouw badkamer!

 
Hüppe Classics 2
Door deze muurtegels in “metro” stijl te combineren met verschillende materialen zoals het industriële zwarte metaal van de douche (Classics2) en een warm hout in het meubel, creëert Hüppe een super trendy, koele en warme sfeer tegelijk.
 
Delpha Unique
Ook Delpha sluit zich volledig aan bij deze stijl met de Unique collectie. Door de tegels te combineren met zwarte, industriële materialen en het geheel te verzachten met een natuurelement: planten.
 
Hüppe EasyStyle
Met deze supergemakkelijk te installeren panelen, EasyStyle van Hüppe, kan je om het even welke look in no time in jouw badkamer toveren. Droom weg in een retro, zuiderse sfeer door deze “barcelonese tegels” te combineren met een warme look. Harmonische decors met eventueel gemarmerde structurering geven een natuurlijke levendigheid.
 
AquaPrestige Trendy
Hou je van een vleugje nostalgie en een romantische look? Combineer dan nostalgische vloertegels met romantische meubels en een vrijstaand bad op pootjes zoals in de collecties van Aquaprestige.
 

Voor welke tegels kies ik best in een kleine badkamer?

 

In een kleine badkamer vermijd je best kleine mozaïktegels of tegels met een druk motief. Kies voor grote, rechthoekige tegels, liefst in een lichte, natuurlijke kleur zoals wit, grijs of beige om het geheel niet te druk te maken. Je kan de tegels zowel op je vloer als op je muren plaatsen om je ruimte visueel te vergroten. Het is zo gebeurd dankzij de ruime keuze aan panelen in de collectie Panelle van Duscholux. Lees hier nog meer tips voor het inrichten van je kleine badkamer.

 

Graag professionele raad op maat? Kom langs in één van onze showrooms