Trend 2019: oplossingen om je badkamer ruimte te optimaliseren | Facq
Facq

Trend 2019: oplossingen om je badkamer ruimte te optimaliseren 

Categorie: Badkamer

 

De grootste trend in 2019? Een kleine badkamer inrichten zonder te verliezen aan luxe en stijl. Aangezien we meer en meer ‘compact’ gaan wonen, zoeken we massaal naar creatieve oplossingen om op te bergen en te verruimen. Dit zijn onze aanraders!

1) Een kolomkast die ordelijke en personaliseerbare opbergruimte creëert in de badkamer, het toilet of de wasruimte

Een kolomkast is ideaal voor wie opbergruimte wil optimaliseren en houdt van eenvoudige oplossingen. De wandkast – eventueel voorzien van mandjes, haken, schappen of een stopcontact – kan opbergruimte bieden voor toiletartikelen, badproducten, linnengoed of… de stofzuiger.

Oplossing: Trésor van Delpha

Dit super handige opbergmeubel houdt al je voorwerpen binnen handbereik, dankzij een uittrekbaar kader (als een lade). Zo wordt de vlotte circulatie in je ruimte niet belemmerd. Dankzij de spiegel aan de binnenkant van de kolom, is het gemakkelijk om je haar en make-up te doen, met alles binnen handbereik. Het meubel kan ook worden voorzien van een tweedelige of vergrotende spiegel.

Oplossing: MySecret van Inda

Eens dicht, verdwijnt deze ingebouwde kolomkast volledig in de muur en neemt ze geen enkele ruimte meer in. Alle badkamerspullen kunnen erin opgeborgen worden, net als het toiletpapier en de toiletborstel.

Oplossing: Free van Burgbad

Free brengt een moderne elegantie in de badkamer en spreekt een heerlijk duidelijke taal: met materialen in een minimale dikte, speelse oppervlakten en fijn afgewerkte kanten. Voor een tijdloze uitstraling met verrassend veel opbergruimte.

 

Kolomkasten

 

2) Innoverende en esthetische spiegels die kleine badkamers verruimen

In een kleine badkamer mag een grote spiegel zeker niet ontbreken. Spiegels maken de ruimte namelijk optisch groter. Door het licht te reflecteren geven ze de ruimte een extra dimensie.

Oplossing: Reflet van Sanijura

Het gloednieuwe Reflet-gamma van Sanijura innoveert de spiegel als centraal element in de badkamer. De nieuwe spiegel Orbe ziet eruit als een oversized ronde vorm, die contrasteert met de gebruikelijke, erg geometrische vormen van onze badkamermeubels. Die nieuwigheid zorgt voor differentiatie en een ongeëvenaard visueel effect. De spiegel heeft een diameter tot 140 cm en is voorzien van LED-lampjes rondom.

In 2019 wordt daarnaast een gloednieuwe driedelige spiegel gelanceerd binnen het Reflet- gamma van Sanijura. Het metalen kader in zwarte afwerking vormt de perfecte aanvulling op de trendy industriële look van uw badkamer. De dubbele, verticale ledverlichting en de geïntegreerde vergrotende spiegel tillen de prestaties van de nieuwe driedelige spiegel naar een hoger niveau.

 

Spiegel

 

Bezoek ons op Batibouw om nog meer slimme oplossingen te ontdekken

Ontdek meer badkamertrends in onze andere blogberichten