Toilet kopen? Ontdek de ‘Best Toilets’ van Duravit! | Facq
Facq

Toilet kopen? Ontdek de ‘Best Toilets’ van Duravit! 

Categorie: Inspiratie

 

Duravit is een vaste waarde als het gaat over kwalitatieve toiletten. Dankzij hun voortdurende innovatiedrang slagen de Duravit-designers er telkens opnieuw in om hun sanitaire toepassingen nog beter, nog duurzamer en nog energievriendelijker te maken. Het resultaat? De ‘best toilets’ van Duravit, een reeks die comfort, hygiëne en design naar een hoger niveau tilt.

 

Badkamer als wellnessruimte

De nieuwe generatie badkamers verenigt alle wellnessmogelijkheden in één ruimte. We willen niet alleen een bad, maar ook jet streams zoals in een jacuzzi. Een douche is tegenwoordig almaar vaker een inloopdouche, of we kiezen voor een douche met elementen uit een Turks stoombad zoals mozaïektegeltjes en een stoomfunctie. Ook als we een toilet kopen, letten we op de extra functies die het kwalitatiever en comfortabeler maken. Wie daar belang aan hecht, vindt zeker zijn gading in het gamma ‘Best Toilets’ van Duravit.

SensoWash®, toilet en bidet in één

Helemaal in lijn met die wellnessgedachte werd de wc-zit SensoWash® ontworpen. Het concept? Dit is toilet en bidet in één. Na je toiletgebruik krijg je een wasbeurt met aangenaam warm water dankzij de in de wc-zit ingebouwde SensoWash®-functie. Moderne toilethygiëne in een complete én gebruiksvriendelijke uitvoering, want je stelt alle gewenste functies makkelijk zelf in. De SensoWash® wordt bovendien volledig montageklaar geleverd.

Toilet kopen met ‘Rimless’ design

Een efficiënte spoeltechnologie die het onderhoud van het toilet makkelijker maakt en ook nog eens waterbesparend werkt? Dat is de Rimless-technologie van Duravit. Het open design van de toiletrand maakt een krachtige spoeling mogelijk, waardoor het toilet grondiger gespoeld wordt dan een traditioneel toilet. Gevolg? De toiletten die uitgerust zijn met de Rimless-technologie laten zich zonder veel moeite onderhouden én ze worden gespoeld zonder spatten. Bovendien verbruiken ze kleinere volumes water. Een win-winsituatie.

De wandtoiletten uit de reeksen DuraStyle en Happy D.2 beschikken over deze technologische snufjes. Ontdek ze in de Facq-catalogus!

#wc #wc wandmodel #hygiëne #trends   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: