Spiegels in de badkamer? Handig én mooi. | Facq
Facq

Spiegels in de badkamer? Handig én mooi. 

Categorie: Badkamer

Een spiegel in de badkamer? Absoluut onmisbaar! Een badkamerspiegel maakt integraal deel uit van ons leven. Hij ondersteunt je in je dagelijkse routine: tanden poetsen, scheren, epileren, opmaken... Noem maar op. Maar badkamerspiegels zijn niet alleen erg handig, ze vormen ook een meerwaarde voor  je interieur.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

…wie heeft de mooiste badkamer van het land? Dat zou jij weleens kunnen zijn. Spiegels en decoratie gaan hand in hand. Je kunt er naar hartenlust mee experimenteren. Zo bestaan spiegels in alle vormen en maten. Opteer voor spiegels op maat van je badkamermeubels. Of voor losse spiegels met een mooie kader als extra accessoire.

In een kleine badkamer zal een grote spiegel het ruimtelijke gevoel versterken, terwijl in een grote badkamer een lange en smalle hangspiegel erg mooi is. Bij ronde waskommen past dan weer een ronde spiegel, om in hetzelfde thema te blijven. Zo zie je maar: de opties zijn eindeloos.

Creëer optische illusie met je badkamerspiegel

Heb je maar een kleine badkamer? Dan mag een grote spiegel niet ontbreken. Spiegels maken een ruimte namelijk optisch groter. Bovendien oogt de kamer helderder dankzij de weerkaatsing van de spiegel en creëer je zo een gezellige sfeer. Je kunt deze en bovenstaande tips trouwens makkelijk doortrekken naar de rest van je woning!

Aangedampte spiegels in de badkamer voorkomen

Als je ’s ochtends weinig tijd hebt (zoals de meeste mensen), is een aangedampte spiegel na het nemen van een hete douche wellicht een van jouw grote frustraties. Dat is namelijk enorm ergerlijk wanneer je gehaast bent, want je moet de spiegel eerst te lijf te gaan met een handdoek vooraleer je een helder zicht hebt. Kies je voor een badkamerspiegel met verwarming, dan is dit probleem voorgoed van de  baan.

Wil je je interieur een extraatje geven of je badkamer wat verruimen? Doe een beroep op onze badkamerspecialisten en kom eens langs in een van de Facq-showrooms!