Spiegelkasten in je badkamer? Pure luxe met de ‘Royal Reflex’ | Facq
Facq

Spiegelkasten in je badkamer? Pure luxe met de ‘Royal Reflex’ 

Categorie: Inspiratie

 

De keuze voor badkamerkasten is bepalend voor het uitzicht van je badkamer. Kies dus voor een stijl die bij jouw badkamer past: cottage-retro, strak-modern of grootstedelijk-chic? Welke stijl je ook verkiest, met spiegelkasten til je de look van de badkamer sowieso naar een hoger niveau. Daar komt nog een voordeel bij: ze zijn plaatsbesparend én kunnen een kleine badkamer groter doen lijken.

Spiegelkasten in luxueuze uitvoering

Ben je op zoek naar badkamerkasten die pure luxe uitstralen en naadloos overgaan in de rest van jouw design badkamerinrichting? Dan zit je bij de badkamerfabrikant Keuco goed, want zij leverden met de ‘Royal Reflex’-serie enkele pareltjes van badkamerkasten af die voldoen aan alle kwaliteits- en designeisen.

De troeven van de ‘Royal Reflex’-badkamerkasten? Om te beginnen zorgen de glanzende kastfronten voor een aangename en voortdurend wisselende reflectie van licht in de badkamer. Dat staat bijzonder fraai in een strak badkamerinterieur. Het gestroomlijnde geheel wordt nog verder benadrukt door aluminium handvatten op de spiegelkasten die je badkamer van een frisse en hypermoderne look voorzien. Bovendien kun je de spiegelkast afwerken met ingebouwde ledverlichting: ook dát is een extra troef in een badkamerinrichting waar design en luxe vooropstaan.

Kleine badkamer optimaal benutten

Kies je voor spiegelkasten in de badkamer, dan kies je voor méér dan alleen een design uitstraling. De spiegelkasten van de ‘Royal Reflex’-reeks zijn namelijk ook uitstekend geschikt als plaatsbesparende oplossing in kleine badkamers. Je hoeft geen extra spiegel op te hangen, want je gebruikt de badkamerkasten tegelijkertijd als opbergplaats voor je make-upspullen en als spiegel . Twee vliegen in één klap, dus.

Spiegelkasten voor optische vergroting

Een bijkomend voordeel van spiegelkasten in een kleine badkamer is dat ze je badkamer optisch vergroten. Dat doen spiegels sowieso in elke ruimte, maar als je ze strategisch plaatst in je badkamer benut je deze eigenschap optimaal. Zorg bijvoorbeeld dat de spiegelkasten het daglicht opvangen, zodat ze natuurlijk licht weerkaatsen in de badkamerruimte. Zo wordt je badkamer een aangename en lichte ruimte waarin je je op elk moment van de dag helemaal kunt ontspannen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de ‘Royal Reflex’-badkamerkasten? Vraag advies in een van de Facq-showrooms. Onze experts staan je graag te woord!