Speel met contrasten: mozaïek in de badkamer | Facq
Facq

Speel met contrasten: mozaïek in de badkamer 

Categorie: Inspiratie

 

Mozaïektegels werden al gebruikt in de tijd van de Romeinen. Ze vormen een duurzame bekleding voor je badkamer die ook vandaag nog erg populair is. Speel met contrasten in je badkamer en breng met uni-kleurige mozaïektegels een leuk accent aan. Andere prachtige voorbeelden van mozaïek in de badkamer ontdek je hier.

 

Accenten leggen met mozaïek in de badkamer

Mozaïektegels laten je toe je badkamer creatief in te richten. Leg bijvoorbeeld een accent op de doucheomgeving door die te betegelen met mozaïekjes. Hierdoor benadruk je de centrale functie van de douche in je badkamer. Vind jij dat in jouw badkamer het bad de eyecatcher is, betegel dan het badpaneel met mozaïek. Het is ook leuk om met mozaïek een accent te leggen op een vrije muur. 

De mogelijkheden met mozaïek zijn bijna eindeloos. Je kan bijvoorbeeld de muur achter je wastafel een specifieke kleur geven of je vloer betegelen met mozaïekjes in verschillende kleuren.

Een moderne uitstraling met mozaïek

De nieuwste tendens speelt met uni-kleurige mozaïektegels in de badkamer. Door tegeltjes in dezelfde kleur, met een verschillende dikte te kiezen, creëer je een prachtig reliëf. Ook zijn mozaïektegels in verschillende tinten van eenzelfde kleur erg populair. Een strook van die tegels boven de wastafel zorgt voor een moderne toets in je badkamer.

Wil jij liever een fleurige badkamer met verschillende kleuren? Mix dan contrasterende mozaïektegels en breng er een prachtig patroon mee aan in je badkamer.

Voordelen van mozaïek in de badkamer

Mozaïektegels zijn creatieve tegels die ook nog eens tijdloos zijn. Maar wat maakt ze zo uitermate geschikt voor de badkamer? De tegeltjes worden gemaakt van een heel hard materiaal, waardoor ze slagvast zijn. Daarnaast hebben ze een vlot onderhoudbaar oppervlak, iets waar je in elke badkamer van droomt.

Let op: In het Facq-aanbod vind je geen mozaïektegels. Heb je interesse in prachtig tegelwerk voor jouw badkamer? Aarzel dan niet om de website van Intercarro te bezoeken. 

#tegels #badkamer inrichten   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: