Sfeer in je badkamer met ledverlichting | Facq
Facq

Sfeer in je badkamer met ledverlichting 

Categorie: Inspiratie

 

Van je badkamer een sfeervolle plek maken, dat doe je met de juiste verlichting. Badkamerfabrikant Sanijura heeft alvast begrepen hoe je met ledverlichting het verschil kunt maken tussen functioneel en flatterend licht. De ‘Halo’-reeks geeft je badkamer een warme gloed dankzij de vernuftige verwerking van ledlampen in en rond het badkamermeubel.

 

Theatrale ledverlichting in je badkamer

Heb jij ook zo’n zwak voor de magie van de theaterloge, met die sfeervolle ronde lampjes rond de spiegel waarvoor de artiest zich opmaakt? Welnu, met deze badkamercollectie kun je die sfeer ook oproepen in je eigen badkamer. De ledlampjes zijn zo subtiel verwerkt in het badkamermeubel ‘Halo’, dat ze niet opvallen maar tegelijkertijd wél voor voldoende warm licht zorgen. Ideaal om ’s ochtends rustig wakker te worden en je make-up aan te brengen bij helder en toch gloedvol licht.

Badkamers van Sanijura: eigentijds en to-the-point

De badkamercollecties van Sanijura zijn strak en laten geen ruimte voor tierlantijntjes, maar ze compenseren die to-the-pointbenadering wel met warme materialen – en in het geval van ‘Halo’: ook met ledverlichting.

Wat dacht je van een wastafel met ingebouwde ledlampjes in stijlvol wit of afgewerkt in hout? De wastafel bevat twee of drie lades, waarin je de badkamerspullen kunt opbergen die je voor je dagelijkse beautyritueel nodig hebt. Maar ze zijn ook ruim genoeg om er een stel handdoeken in op te bergen.

Moduleerbare badkamer

Kies je voor de ‘Halo’-collectie, dan krijg je een badkamer met moduleerbare elementen die je naar hartenlust met elkaar kunt combineren. Een enkele of dubbele waskom met of zonder ledlampjes, een brede spiegel boven de wastafel, badkamerkasten in welke afwerking je maar wil ... Bij Sanijura heb je de keuze uit een breed gamma.

Dat maakt deze inventieve badkamerreeks ook zo geschikt voor tal van interieurstijlen. Ga voor witte accenten als je je badkamer modern en strak wil inrichten, of kies voor de warmere houten afwerking van je badkamerkasten als je houdt van een romantische sfeer. Hoe dan ook, met ‘Halo’ wordt je badkamer net zoals die theaterloge: een plek waar je tot rust komt voor de grote show – of beter: jouw werkdag – begint!