Revolutionaire toilet brillen sluiten automatisch | Facq
Facq

Revolutionaire toilet brillen sluiten automatisch 

Categorie: Inspiratie

Vind je het bij een toiletbezoek ook vervelend wanneer de toilet bril nog omhoog staat? Dan hoef je je voortaan geen zorgen meer te maken. Het is voorgoed verleden tijd dankzij de innovatieve systemen die toilet brillen automatisch sluiten. Ze werken met een intelligente sensor die ervoor zorgt de wc bril automatisch sluit na het toiletgebruik.

Sensor registreert toiletgebruik

​De sensor van dit soort toiletten registreert voortdurend of er een gebruiker aanwezig is. Zolang het toilet gebruikt wordt, zal het deksel openblijven. Wanneer het toiletbezoek is afgelopen, sluit de toilet bril zich automatisch en landt die zachtjes op het closet met behulp van een soft-close mechanisme dat ook in de zitting is geïntegreerd. Zo vermijd je dat de wc deksels onverwachts en met een harde klap naar beneden smakken.

Toilet bril met optimaal comfort

Bij deze hoogtechnologische toiletten hoort een eenvoudig en fraai design met rechte lijnen. Ze passen dan ook perfect in design badkamers. In het deksel is een elegant handvat en zitring geïntegreerd zodat het comfort en de hygiëne optimaal is. De toiletzitting is uitermate comfortabel en zo wordt een toiletbezoek een moment om te ontspannen en tijd te nemen voor jezelf. Rust en herbronning zijn hier de codewoorden.

Badkamers worden design pronkstukken

Toilet brillen die automatisch sluiten passen in het hedendaagse concept van badkamer waarbij ze niet louter als functionele ruimte worden gebruikt. De laatste badkamertrends spitsen zich toe op interieur design en laten de smetteloos witte laboratorium-look (gelukkig) achter zich. Almaar meer mensen besteden veel aandacht aan de badkamer inrichting. Er wordt onder andere met kleuren gespeeld en baden en badkamermeubels vormen echte blikvangers in een moderne gepersonaliseerde badkamer.

  Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: