Radio in de badkamer? Dit audiosysteem moet je ontdekken! | Facq
Facq

Radio in de badkamer? Dit audiosysteem moet je ontdekken! 

Categorie: Badkamer

De badkamer is de uitgelezen plaats om je zangtalent boven te halen. Want wat is er leuker dan ’s morgens al zingend onder de douche te staan? Een ideale boost om vrolijk aan je dag te beginnen! Nood aan begeleidende muziek of backing vocals? Zing voortaan mee met de Sound Wave van Kaldewei, een unieke radio voor in de badkamer!

Wat is Sound Wave?

Sound Wave is het eerste audiosysteem met een unieke geluidsbeleving die met niets anders te vergelijken valt. Het systeem laat zich snel en eenvoudig op elk Kaldewei-ligbad aansluiten. En dat is nog niet alles! Sound Wave speelt alle audiobestanden van je smartphone, computer, tablet of ander Bluetooth compatibele apparatuur moeiteloos af.

Voordelen van Sound Wave

Radio in de badkamer: een unieke beleving

Sound Wave maakt van je bad een hoogwaardige klankkast. Het bad fungeert dus als geluidsbox, zodat je de klanken niet alleen hoort, maar ook voelt door de trillingen in het water. In bad gaan met een streepje muziek was nog nooit zo’n pure belevenis! 

Geen bad gebruiken

Heb je niet meteen zin om in bad te gaan, maar wel om muziek te luisteren? Ook zonder water in het bad werkt Sound Wave prima! Je kunt het systeem dus ook gebruiken als je liever in de douche wil of als je gewoon voor de spiegel je haren kamt of je baard scheert.

Sound Wave klinkt als muziek in de oren

De badkamer is meer dan een ooit een kamer om te relaxen en tijd voor jezelf te nemen. Sound Wave is dus een welgekomen godsgeschenk waarmee je jezelf kunt onderdompelen in je lievelingsmuziek. Je favoriete liedje zorgt voor ‘instant happiness’, ook al heb je een zware dag achter de rug.

Verschillende genres

Sound Wave is een uitstekende oplossing voor grote families met uiteenlopende muzieksmaken. Er kunnen namelijk acht toestellen op het systeem worden aangesloten. De bediening gebeurt via een waterbestendig touchscreen. Eenvoudiger kan het niet!

Meer info nodig over dit innovatieve badaudiosysteem? Kom dan langs in een van onze showrooms!

#accessoires badkamer #bad #multimedia   Share on Google Share on Twitter Share on Facebook

Deel dit artikel op: