Plannen voor een nieuwe badkamer? Schakel een vakman in! | Facq
Facq

Plannen voor een nieuwe badkamer? Schakel een vakman in! 

Categorie: Badkamer

 

Ben je van plan om je badkamer te renoveren of een gloednieuwe badkamer te plaatsen? Laat het project over aan een ervaren vakman en je badkamer wordt gegarandeerd een pareltje! Met een specialist onder de arm geniet je bovendien van heel wat voordelen:

 

 

1.     Technische expertise

 

Hoe sterk is de ondergrond? Voldoen het leidingwerk, de warmwatervoorziening en het ventilatiesysteem aan de wettelijke voorwaarden? Wat met stopcontacten? Alleen een vakman heeft de nodige expertise in huis om op al die vragen een antwoord te bieden.

2.     Waardevol advies

 

Een vakman is op de hoogte van de meest recente technische innovaties. Hij kan je perfect vertellen welke energiebesparende maatregelen je kunt toepassen en voor welke subsidies en premies je eventueel in aanmerking komt.

3.     Slechts 6% btw

 

Ben je een woning aan het verbouwen die al vijf tot vijftien jaar werd bewoond? Laat de levering en plaatsing van je sanitaire voorzieningen over aan een gecertificeerd bedrijf en je betaalt slechts 6% btw in plaats van 21%! Is je woning jonger dan tien jaar? Twijfel dan niet te lang, want vanaf 2016 is het btw-tarief van 6% enkel nog van toepassing op woningen ouder dan tien jaar.

 

4.     Garantie

 

Heb je een offerte ondertekend? Dan geldt dat als een contract tussen jou en de installateur. De installateur is met andere woorden wettelijk verplicht om het werk dat hij heeft aangenomen effectief uit te voeren. Tot slot ben je met een professional ook zeker van een onberispelijke dienst-na-verkoop en een goede opvolging van je installatie.